|
||
| " az ye, az uyu, az konuş " | ||
|
||
| İsteklerini besleyen bütün nefret Gebe kaldığın bütün hastalık Yarattığın bütün dehşet Dizlerinin üstüne çökertecek.. anathema - judgement |
||
|
||
| öyle bir dünyada yaşıyoruz ki bir peşin hükmü değiştirmek bir atomu parçalamaktan daha zor ... einstain _ duyduğum en gerçekçi söz
|
||
|
||
| mutluluk, zamanı unutmaktır | ||
|
||
| o gülmeyi severdi ben onu güldürmeyi ben onun gülüşünü sevdim o çekip gitmeyi | ||
|
||
| ölüm zincirsiz kabulum. shakespare |
||
|
||
bu anlamlı bir şey sayılmaz ama ilginç olduğu için yazıyım dedim. O harfinden sonra gelen harf Ö K harfinden sonra gelen harf L U harfinden sonra gelen harf Ü L harfinden sonra gelen harf M
|
||
|
||
bu anlamlı bir şey sayılmaz ama ilginç olduğu için yazıyım dedim. ben çok sevdim yaa..çok ilginç bence O harfinden sonra gelen harf Ö K harfinden sonra gelen harf L U harfinden sonra gelen harf Ü L harfinden sonra gelen harf M ![]()
|
||
|
||
| hayat nefes almaktan ibaret değildir,nefesini kesen anların toplamından ibarettir | ||
|
||
| cehennemde ates yoktur herkes kendi atesini götürür meltem |
||
|
||
bu anlamlı bir şey sayılmaz ama ilginç olduğu için yazıyım dedim. süper O harfinden sonra gelen harf Ö K harfinden sonra gelen harf L U harfinden sonra gelen harf Ü L harfinden sonra gelen harf M ![]() .. mütiş bir saptama bence
|
||
|
||
| "biz büyüdük ve kirlendi dünya...." | ||
|
||
......uzak dur yakınıma.... ![]() öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın |
||
|
||
| En tatlı gelen sevinç ve en kötü gelen acı aşktır.... Kim olduğun öyle bir haykırıyor ki; ne dediğini duyamıyorum."Ralph Waldo Emerson ![]() Ancak durgun su yıldızları yansıtır ... ( bu en süperi bence )Gençliğimizin rüyalarından ayrılmalıyız. SCHİLLER Ne kadar uzun yaşarsanız yaşayın; ilk yirmi yıl ömrünüzün en uzun yarısıdır. SOUTHEY Kadını güzel yapan Tanrı; sevimli yapanda şeytandır. VİCTOR HUGO Gençler, yaşlıların aptal olduklarını sanırlar, ama yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler Yaşamanın tadını çıkarmaktan korkana aptal derim |
||
|
||
| Ne kadar yükselirsen, uçmak bilmeyenlere o denli küçük gözükürsün !!! |
||