|
||
| başkalarına imrenme,çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar.MEVLANA çözümde görev almayanlar problemin bir parçası olurlar.GOETHE VE EN SEVDİĞİM SÖZLERDEN BİRİ OLAN= en insani davranış,bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir.NİETSCHE |
||
|
||
| Gençler, yaşlıların aptal olduklarını sanırlar, ama yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler. malesef katılmak zorundayım buna çok anlamlı bir söz olmuş bu yav. |
||
|
||
| amaç kalmayınca hayatın da bitmesi uygundur. | ||
|
||
Şehrin uyuduğu yerde,bir ben varım ve yürüyorum yalnız başıma
|
||
|
||
| Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır. F.NİETZSCHE Vicdani tertemizdi, cünkü onu hiç kullanmamıştı. S.LEC Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. S. M. Power Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. Bertolt Brecht Aşkın gizemi, ölümün gizeminden daha büyüktür. Oscar Wilde |
||
|
||
| büyük aşklar ölümle başlar hiçbir şey göründüğü kadar kötü değildir..daha kötüdür zamanla her şey unutulur ve yeni unutulması gerekenler mutlaka gelir |
||
|
||
| Hayat bazen kelebeklerin peşinde koşmaktır...Çünkü onları yakalayamazsınız,sadece peşinden koşarsınız.. | ||
|
||
| -Felaketin bir iyiliği varsa o da gerçek dostlarımızı tanıtmasıdır -Ayakta olmak diz üstü yaşamaktan daha çok onur verir -İnsanda dilince değişir kader ya yurda baş olur,ya başı gider(Kutadgu-Bilig) |
||
|
||
Bu dahil Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. S. M. Power Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. Bertolt Brecht Aşkın gizemi, ölümün gizeminden daha büyüktür......................... Oscar Wilde "hayat, anlaşılmaz yaşanır. bilekleri kesik bir intiharsa yaşamak;herşey yaşanarak anlaşılır". |
||
|
||
| ıslanmaktan korkan, yağmurda yürümez | ||
|
||
| Ölüm zincirsiz kabulüm. Shakespeare |
||
|
||
| herkes cennete gitmek ister ama hiç kimse ölmeyi istemez .. | ||
|
||
| <TANRIM DEĞİŞTİREMEDİKLERİMİ KABUL ETMEK İÇİN BANA GÜÇ VER... <KAİNATTA NE VARSA HEPSİ VEHİM VE HAYAL YANİ AYNALARA VURAN GÖLGELER VEYA AKİSLER... <BÜTÜN İNSANLAR GÜNÜ MEÇHUL BİR İNFAZA MAHKUMDURLAR... <TANRI YALNIZCA ZAR ATMAKLA KALMIYOR AYRICA GÖZLERİ KAPALI OYNUYOR VE ARA SIRA DA ZARLARI GÖRÜLMEYECEK YERLERE ATIYOR... <BİZ HERYERDEYİZ HEM DE HİÇBİR YERDE,BİZ KARAR VERENLERİZ,DÜNYANIN HAKİMİYİZ.. <MERHABA KABUSUMDAN GELEN,MELEK MORGUN ARKASINDAKİ GÖLGE... <yaşamıyorum ama hayattayım ve o kadar güçli ki isteğim ölmemekten ölüyorum... <yaşam sonsuzluğun içinde çakan bir bilinç flaşı başkalarının yanılsamasında yer alan gerçek bir yalnızlık... <EY İMAN EDENLER!ŞEYTANIN ADIMLARINI İZLEMEYİN KİM ŞEYTANIN ADIMLARINI İZLERSE MUHAKKAK Kİ O EDEPSİZLİĞİ VE KÖTÜLŞÜĞÜ EMREDER... <HİKAYE BİTENE KADAR AYNI ŞARKI ÇALAR VE RUH FIRÇALARINA HAYKIRIR ACILARINI,ŞARKI BİTTİ VE GERİYE KALAN TEK ŞEY SİYAH TABLO... |
||
|
||
| suç aleti beyni olan insan.bu tip insanların hapse kapatılması kesinlikle çözüm değildir.bunlara sürekli ilaç verip uyutmak lazım gelir.mazallah içerdeyken bile takır takır düşünebilirler.beyin bu, doğrayıp salatasını yapmadan durdurulamaz. çok begendim bu sözü.
|
||
|
||
| ORTALAMA % 90 DÜŞÜYOR PAYIMIZA ACILARDAN AŞKIN FAİZİ BİNDİ ÜSTÜMÜZE BOĞULUP GİDİYORUZ BORÇLARDAN NANKÖR İNSANLAR HER ŞEYİN FİYATINI BİLEN AMA HİÇ BİR ŞEYİN DEĞERİNİ BİLMEYEN İNSANLARDIR KADEHİN İÇİNDE ,DENİZİN İÇİNDE DAHA FAZLA İNSAN BOĞULMUŞTUR |
||