|
||
| zafer (bunlarda benim sözlerim telif hakları bana aittir ona göre )
|
||
|
||
| eğer hedefin yıldızlara ulaşmaksa bunu dene. ulaşamazsan bile, en azından boyun uzar. bir hayalin gercek olması kadar hayal kırıcı birşey yoktur düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma zayıfsın. neden zayıfsın? çünkü nefretin eksik hafif acılar konuşabilir ama derin acılar dilsizdir Kim olduğun öyle bir haykırıyor ki; ne dediğini duyamıyorum ZAMAN İNSANI DEĞİL ARMUTU OLGULAŞTIRIR |
||
|
||
| Hayat aldığımız risklerin toplamıdır. | ||
|
||
| Korkak titrer,cesur savaşır. | ||
|
||
Akıllı adam aklını kullanır.Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır. BERNARD SHAW Erişmek istedikleri bir hedefi olmayanlar çalışmaktan zevk almazlar. EMİLE RAUX |
||
|
||
| “İnsanlar dünyada çabuk yükselenlere değer verirler, ama hiçbir şey toz ve tüy kadar çabuk yükselmez.” Hore |
||
|
||
| * bak bu son perde.oyun yok bundan sonra!ışık yok!hiçbirşey yok! | ||
|
||
| yok bir vardır geçit vermez dar mı dardır yok bir yoktur akıl ermez ne de çoktur! var bir yoktur yusyuvarlak dönen oktur var bir vardır O'na varmak bu kadardır!!!! gerçekten ilk okuduğumda çok hoşuma gitti buraya da yazmak istedim |
||
|
||
| Karanlığa küfredeceğine bir mum yak Konfiçyus |
||
|
||
| Hayat benden aldıklarını nerene sokuyorsun merak ediyorum! | ||
|
||
| "Öl ve ol! Iste bunu bilmiyorsan zavalli bir misafirsin karanlik yeryüzünde." GOETHE "Sevgi her zaman karsilik görür, kin de..." DOSTOYEVSKI "Öyle bir dünyada yasiyoruz ki, bir pesin hükümü Söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zor." EINSTEIN |
||
|
||
| Yerinden oynamayan hiç birşey yerine oturmaz! Ya daha iyisini yap,ya da iyinin önünde diz çök! |
||
|
||
GÜL FİLİZLENDİĞİ ANDAN İTİBAREN GÜNEŞE AŞIKTIR.HER NE KADAR GÜNEŞ HER GECE AYIN GÖRKEMİNE KANIP GÜLÜ UNUTSADA;GÜL ASLA YILDIZLARA KANIP GÜNEŞİ UNUTMAYACAKTIR.
|
||
|
||
| Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol... Mevlana.... |
||
|
||
| Eğer güzel gözlerin olsun istiyorsan insanlara iyilikle bak,eğer saçların güzel olsun istiyorsan bırak çocuklar ellerini gecirsin saçlarından,ince bir bedense istediğin ekmeğini açlarla bölüş,ve güzel dudaklara sahip olmak için,Sadece güzel sözler söyle...AUDREY HEPBURN | ||