|
||
| kaybolursam şarkı söyle çok hoş geliyor kulağıma |
||
|
||
| Önemli olan;hayatta 'en çok şeye sahip olmak değil' en az şeye ihtiyaç duymak'tır. SOKRATES Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir.İBN-İ SİNA |
||
|
||
sen bana benim sana '' sen benimsin '' diyebilmem icin hicbir şans vermedin !!!=>bu söz benim uydurdugum bi sözduu.... ![]() |
||
|
||
| insan coğunlukla başkasına sürmek istediği camura bulanır. kopeğe gem vurma:kendisini at sanır. |
||
|
||
| İşte uzattığım sana yeminli elim,sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim.! | ||
|
||
| *Sizi izleyenlerin sayısı yaptığınız işin saçmalığı ile doğru orantılıdır. *İyilik cezasız kalmaz. *Bir şey yapmanız gerektiği zaman, öncelikle başka bir şey yapmanız gerekir *Yanlış anlaşılmayacak kadar basit bir şey yoktur. *İhtiyacı olanlara yardım edin, onlar sizi hatırlar, tekrar ihtiyaçları olunca. *Özür dilemek, izin almaktan daha kolaydır. *Herkes sinirlerini kaybetmişken sakinliğinizi koruyorsanız belkide durumu anlamıyorsunuz. |
||
|
||
| Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmemiştir.NAPOLYON |
||
|
||
| -tanrım paran yoksa biz verelim,kendine bir saat al.bir daha zamanı şaşırma vakitli vakitsiz öldürme biz'i.. -ne olur kim olduğunu bilsem Pia'Mın ben bir şehre geldiğim vakit o başka bir şehre gitmese. -ölüm! o kaçınılmaz sonuç o soğuk kelime,bir gün ucuz bir fahişe gibi koynuma girecek. |
||
|
||
| Dün deneme de çıkmış çok hoşuma gitti: -Hiçbir şey gözyaşı kadar çabuk kurumaz. |
||
|
||
gülü veremiyorsanız gülüverin
|
||
|
||
|
||
|
||
| zorlaştığında hayat o zaman olur sana kapak valla öyle birden uyduruverdim ama çok hoşuma gitti
|
||
|
||
| Gitmek kalan için ölüm mü demekti içimden giden biri vardı içim KAL diyemedi | ||
|
||
| umudunu kaybedenin başka kaybedeceği yoktur | ||
|
||
| ağlamak için gözden yaş mı akmalı? dudaklar ggülerken insan ağlayamaz mı? hasret özlenenden uzak mı kalmaktır? özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? HIRSIZLIK; para, mal mı çalmaktır ? saadet çalmak hırsızlık olamaz mıı? victor hugo | ||