|
||
| *kesersin bileklerini kesilmez işte o zaman anlarsın iki defa ölünmez *seninle olmak zorundayım yaşamak nefes almak için *ellerini tutmuştum içime çekip sevmiştim ya o anda dedim dursun dünya seni seviyorum senden fazla |
||
|
||
| *ne bir geçmiş ne bir hayat hepsi birer sahte ÖLÜM *kesildi umudum şah damarından. hayallerim akıp gider.. yalnızca izlerim ardından.. *har bulduğum yerde yitiriyorum seni. yanıbaşımda öldüğün oluyor kimi gün ya da ben ölüyorum sessizce gözlerinde.. *anlatamam.. kumlara yazılmış sözcükler kadar kısacıktı ümidim ve anladımki birtakım şeyleri ben daha ilk dalgayla yitirdim..
|
||
|
||
| Asıl yetimler anadan babadan değil, ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır. (HZ. ALİ) | ||
|
||
| -aşk bir futbol topu gibidir;önce tekme atarsın, sonra peşinden koşarsın -ben seni bir noktadan geçen doğrular kadar sevdim:sense beni iki noktadan geçen doğru sayısı kadar bile sevmedin... -seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan, yağmurlu bir havada dışarı çık ve ellerini aç.seni o tutamadığın damla sayısından bile çok seviyorum -akıllı adam aklını kullanır, daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır |
||
|
||
| İnsanoğlu para kazanmak için sıhhatini verir.Sonra,Sıhhatini kazanmak için para verir.İstikbali düşünürken insanoğlu yaşadığı günü unutur böylece:ne bugünü yaşar nede istikbalini.Aslında,ölüm yokmuşcasına yaşarken:Yaşamamış ölüler gibi ölüler olmuş (Konfüçyüs) |
||
|
||
| çocuk yüreği affeder ama asla unutmaz! en çabuk onarılan yürek ana yüreğidir |
||
|
||
mevlana değilim adam olda gel....
|
||
|
||
| gerçekçi ol imkansızı iste Che Guevara |
||
|
||
sevdiğine sahip değilsen sahip olduklarını sev
|
||
|
||
| 0 dan onunla başlarsın hayata, !.... 1 bakmışsın girivermiş hayatına, !........ 2 ’de bir düşüverir aklına, !...... 3 günlük dünyada tek zevkindir aslında, !....... 4 dörtlük gecer zamanın onla, !........ 5 vakit namaza yoktur bu bağlılık, !....... 6 üstü bi insan aslında, !...... 7 cihanda yoktur olan onda, !........ 8 köşe olursun konuşurken onunla, !......... 9 doğurursun göremeyip konuşamayınca, ! ........ 10 u çok SEVERSİN... ! ..........
|
||
|
||
0 dan onunla başlarsın hayata, !.... 1 bakmışsın girivermiş hayatına, !........ 2 ’de bir düşüverir aklına, !...... 3 günlük dünyada tek zevkindir aslında, !....... 4 dörtlük gecer zamanın onla, !........ 5 vakit namaza yoktur bu bağlılık, !....... 6 üstü bi insan aslında, !...... 7 cihanda yoktur olan onda, !........ 8 köşe olursun konuşurken onunla, !......... 9 doğurursun göremeyip konuşamayınca, ! ........ 10 u çok SEVERSİN... ! .......... ![]() çok güzel olmuş.gökçe.
|
||
|
||
| Hayatta,herşey işarettir. | ||
|
||
| "Kenara gelin" dedi. "Korkuyoruz" dediler. "Kenara gelin" dedi. Geldiler. Onları itti ... ve uçtular. Guillauame Apollinaire |
||
|
||
| Dünyada kusursuz iki insan vardır. Biri ölmüştür, diğeri de doğmamıştır kılıcınız ,kaleminizden keskin olmasın |
||
|
||
| Eğer göz bir hayvan olsaydı görme onun ruhu olurdu Aristo |
||