|
||
| kim olduğunu öylesine haykırıyor ki hiç bir şey duyamıyorum... | ||
|
||
| uçurtmalar; rüzgar olduğu için değil,rüzgara karşı uçtukları için yüksekteler... |
||
|
||
| *Başarı istediğini elde etmek, mutluluk ise elde ettiğini sevmektir. *Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür. Ama onları unutmak büyük bir aptallıktır. *Kurnaz insanlar, okumayı küçümserler, basit insanlar ona hayran olurlar akıllı insanlar ise ondan faydalanırlar. *Eğer yürüdüğünüz yolda bir engel yoksa, iyi bilin ki o yol sizi hiçbir yere götürmez. *Öldürmeyen acılar insanı güçlendirir. *Elmas nasıl yontulmadan nasıl kusursuz olmaz ise; insan da acı çekmeden olgunlaşamaz. *Bir işi zamanında yapmak yüz işe başlamaktan iyidir. *Başarılı olmak için çaba gösterirsen şans seninledir. Tembeller için şans diye bir şey yoktur." |
||
|
||
| Hayat hepimizin aynı cümlesi farklı yerlerden virgül attığımız ... Çok azımızın nokta koyduğu çoğumuzun henüz başlamadığı... Hayat bir kalemde yazılıyorsa şayet, En sağlam silgi aşk olsa gerek.. |
||
|
||
| Engel yoksa başarıda yoktur. Yalan öyle zehirli bir oktur ki hem atanı hemde karşısındakini yaralar... |
||
|
||
Bizler koşulların kölesi değiliz,fakat hayatı kendimize göre yorumlamakta özgürüz...
|
||
|
||
| Yüzle verip adam ettiysem sıfırla çarpıp yokta ederim! | ||
|
||
HAYATI KOMEDİ SANANLAR SON ESPİRİYİ İYİ DÜŞÜNSÜNLER
|
||
|
||
| bir gün yolunuzu kaybederseniz bir çocuğun gözlerinin içine bakın...çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğretebileceği üç şey vardır; nedensiz yere mutlu olabilmek, herzaman meşgul olabilecek birşey bulmak ve elde etmek istediği şey için tüm gücü ile savaşmak... PAULO COELHO |
||
|
||
HAYATI KOMEDİ SANANLAR SON ESPİRİYİ İYİ DÜŞÜNSÜNLER harika bir sözmüş...
![]() |
||
|
||
| *Elmas yontulmadan, insan acı çekmeden mükemmelleşemez. *Kabul edilen bir yanlışlık, kazanılmış bir zaferdir. *En yükseğe erişmek için, en aşağıdan başlayın. *Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez. *Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür. *Ölümün bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim. *Yalanı söküp atmadan gerçeği dikemezsin. *Duygularınıza sahip olun yoksa onlar sizlere sahip olurlar. *Dünyanın en yoksul insanı, paradan başka hiçbir şeyi olmayandır. *Aşağıda olan, düşmekten korkmaz. |
||
|
||
| beni öldürmeyen darbe güçlendirir.. - Nietzsche | ||
|
||
beni öldürmeyen darbe güçlendirir.. - Nietzsche çok güzel bir söz
|
||
|
||
beni öldürmeyen darbe güçlendirir.. - Nietzsche hoş ve düşündürücü
|
||
|
||
dost matemetiksel olmalı: yarını toplamalı, geçmişi çıkarmalı, sevinci çarpmalı, üzüntüyü bölmeli.... ÇOK DOĞRU |
||