|
||
| **Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider. C.BRUNO **Yarın bambaska bir insan olacağım diyorsun. Niye bugünden başlamıyorsun? EPIKTETOS **Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. CAT STEVENS **Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır. S.LEC **Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr **Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Whoopi Goldberg **Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır. Tagore **Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. Bertolt Brecht |
||
|
||
| kaldırım taşlarının altında bir kumsal var! kendini geliştirmek kendini tatmindir, kendini yıkmak ise asıl soruların cewabı korkma ama bil ki bir gün öleceksin, bunu anlayıp kabul edene kadar anlamsız bir hiçsin. günlük hayatın seni ele geçirmesine izin verme, çok kullanılan bir sözü hatırlatayım: "yaptım oldu". bir dahaki sefere sevgilinize hayatınızın ne kadar rezil ve çekilmez olduğundan şikayet ederken berbat üçlünün bir karması olmadığınıza şükredin: "güzellik, zenginlik ve şöhret. önce teslim olman gerekli. korkuya değil! ama öldürecek kadar acıya...asla korkuya değil! her şeyi yapmak isterken, hiçbirşey yapamaz duruma gelmişsin sadece ve sadece herşeyimizi kaybettiğimiz zaman gerçekten özgür oluruz.. sahip oldukların bir bakarsın sana sahip olmuş. surprise me! Bi kaçı alıntı bi kaçı bana ait ![]() |
||
|
||
| *hayat senin hangi denizlerde hangi dalgalarla boğuştuğunla ilgilenmez.Önemli olangemiyi limana sağ sağlim ulaştırıp ulaştıramadığındır... *hayat dalgaların gözüne kestirdiği kumdan bir kaledir *bu hayatta hiç bir şey başaramayanlar gün gelir senin hayatını mahvetmeyi başarır *ve değilmi ki aşk her gece sarılıp yattığımız içi bencillik dolu oyuncak *nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü onun sahtesi olmaz *acınmak canımı en çok acıtandır *dertlerin kum tanesi kadar küçük,sevinçlerin nisan yağmuru kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akan yaşlar,mutlu olmayı bilmeyenlere sadaka olsun *aşk köpekleri bile kafiyeyle havlatır
|
||
|
||
| ölüyorum tanrım üstelik aldığın hayat hiç fena değildi... üstü kalsın... cemal süreya üstad |
||
|
||
| Gerçekçi Olun İmkansızı GerÇekleştirin CHE GUEVARA | ||
|
||
| Kıyıyı Gözden Kaybetmeye Cesaret Etmedikçe İnsan Yeni Okyanuslar Keşfedemez! ANDRE GİDE | ||
|
||
| AŞK???TABİ Kİ OYUN DEĞİLDİR OYUN OLARAK ALGILANMAMALİDIR.AŞK ACINI YANSITAN AYNADIR.... | ||
|
||
| Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur ve sonra duyulmaz olur sesi, bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı ki yoktur hiçbir anlamı. -William Shakespeare- |
||
|
||
| İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birşey vermedigi için. Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için. William Shakespeare |
||
|
||
| *kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya evet:)) *bazı şeyler sıyırır geçer bazı şeyler yırtar geçer bazı şeyler de deler geçer ama unutma ki sonunda geçer *ben asla ağlamam deyip gece yatağına yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş düşüyosa utançla işte o zaman aşıksın demektir *Tek başına yapmaktan en keyif aldığın şeylerde artık eski tadı bulamıyor, onunla yaptığın her şey sana daha eğlenceli geliyorsa... AŞIKSIN!!! |
||
|
||
| oyuncaksiz büyüyenler birakin oyuncak olsun kelimeler | ||
|
||
| HALA BIRAKTIĞIM GİBİ MİSİN???YOKSA BENİ BIRAKTIĞIN GİBİ Mİ? EN MUTLU BEDENLER DE BİLE RUHLAR BİTKİN HALDEYDİ..... KARANLIKTA YÜRÜYEN Bİ GÖLGEYİM ASLINDA... HAYALLER.GECELER,RENKLER...HER ŞEY PASTELDEN!!! BANA BENZİYORSUN AYNAYA HER BAKTIĞIMDA.... BATAN GÜNLE BİRLİKTE BİR DAHA GELMEMEK ÜZERE GİTTİ... SENSİZLİĞİN ÜZERİNDEKİ TOZA YAZIYORUM ADINI,AŞKINI... ARDINDA BIRAKTIĞIN BOŞLUĞU ARTIK SEN BİLE DOLDURAMAZSIN.......... KORKMADAN SEVSEM MUTLU OLUR MUYUM??? GİT....ZATEN KALMADIN BENDE. BİR DÜNYA İSTİYORDUM İKİMİZİN SIĞABİLECEĞİ KADAR DAR......... BELKİ AYNI POSTA KUTUSUNA DEĞİŞİK ZAMANLARDA DA OLSA Bİ KAÇ MEKTUP ATMIŞIZDIR BELKİ AYNI ANDA FARKLI İNSANLARA SENİ SEVİYORUM DEMİŞİZDİR... |
||
|
||
| Delikanlılık Ne Haraç Kesemk NeAdam öldürmek Nede Racokn Kesmektir delikanlılık Akşam Olunca Evine Ekmek Götürmektir... İşte en Sevdiğim Söz... | ||
|
||
| çok bekletme.............bekliyorum seni zamanın olmadığı yerde............. | ||
|
||
| En çok kaybolan gün,hiç gülmeden geçen gündür.Doğruların farkında olmamak,bir yalanı yaşamaktır.Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler,elinden büyük iş gelmeyenlerdir.Rüyaları gerçekleştirmenin en kestirme yolu uyumamaktır.Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır. |
||