|
||
| güneşin rengine benzemez gecelerin rengi.üşütür ayaz,korkutur karanlık.bu gece bir gariplik,hüzün var üstümde.ya ben fazlayım bu şehirde,,yada biri eksik.... | ||
|
||
| Sıradışı sıradan insanların yolu üstündedir... | ||
|
||
| bir sokağı tekmelediniz mi hiç? öpmek için çok geciktiğiniz ölülerinizin yüzüne geri tüküren sokakları? vücudumla beynim arasındaki şiddetli geçimsizliği sebep gösterip boşanmaları için mahkemeye başvuracağım. öbür taraf varsa orada muhteşem konserler olmalı;morrison,hendrix,cobain bizi bekliyor... yine başkalarının incitmesine, acıtmasına izin vermemeye karar verdim ama benim kararlarım lafta bile kalmıyor.. (Kanat Güner/Antepli) o suyu kirletmeye kıçın yetmez kafanı daldır zoilus kafanı!(martialis) insan yaşadığı ve araştırıp çalıştığı sürece yanılabilir. yalnız içinde bulunduğu anı yakalayabilen insan tam insandır. aziz dost,şunu bil ki,her teori kurudur..hayatın altın ağacı ise yeşildir. üç bin yıllık geçmişin hesabını yapmayan insan günübirlik yaşayan insandır. sen nefsine güvendiğin anda yaşamın sırrını da anlamış olacaksın. (Goethe) her biri, acılarımızla yürüyen dertler töreninin mızıka şefi. onları nadiren güzelleştiren ama çokça yaşlandıran zaman... (John Steinbeck) inanç kuşunu yükseklere uçurursan,solucanlarla birlikte sürünmezsin.(İncil) |
||
|
||
| boş zaman yoktur,boşa geçen zaman vardır. | ||
|
||
| gülü sevdim dikeni battı seni sevdim gözün kalktı içimi bir sana birde tuvalete döküyorum |
||
|
||
hayat üç ile dört arasındadır....ya hep üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
|
||
|
||
bütün gitmeler yalnızlıktır kalmaya göre
|
||
|
||
| şimdi ya benide götüR yada topRağında yer aç hakkın yok yaLnız öLmeye | ||
|
||
| çoğu insan yirmi yaşında ölür,yetmiş yaşında da gömülür |
||
|
||
Dizlerimin Üzerinde Yasamaktansa Ayaklarım Üzerinde Ölmeyi Tercih Ederim daha iyi
|
||
|
||
| aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. friedrich nietzsche |
||
|
||
| Kim demiş gül dikenin himayesinde Dikenin itibarı ancak gül sayesinde.(Mevlana) Hayat silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır. |
||
|
||
| eviniz yanıyorsa;yanına gidip ısının.. İspanyol atasözü |
||
|
||
| nedir bu beklenti ? nedir sebepsiz yere umut beslemek ? nedir gelmeyeceğini bile bile onu beklemek ? | ||
|
||
| kim demiş arkadaş için ölmek zor. asıl uğruna ölücek arkadaş bulmak zor! | ||