|
||
| --> KALBİMDE ARAMA ESKİ YERİNİ SEN GÖZÜMDEN AKAN SELE KARIŞTIN. --> En sevdiğin bile seni anlamıyorsa, senden ve sevdadan uzaksa eğer, üzülme Sevmek öylesine güzeldir ki; seveni yüceltir, sevileni değil. Seni anlatamıyorsa sözlerin, gözlerinde anlamsız kalıyorsa renkler, sen yine de sev . Unutma ki dağlar ve tepeler yüce olmasına yücedir, fakat yüce olan tek sey sevebilen yürektir. --> Bir adın kaldı şimdi cilası gitmiş okul sıralarında , birde suretin ; dalıp gittiğim ders aralarında… --> UNUTMANIN EN AĞIRI UNUTAMADAN UNUTMAKTIR… --> Üstüme gelme hayat daha neyimi alacaksın…. |
||
|
||
| RÜZGAAARR!!!! Onu sevdiğimi, ona nefes kadar muhtaç olduğumu SÖYLE! Ama şunu UNUTMA!!! Bir başkasıyla mutluysa SUS! Sessizce geri DÖN...... |
||
|
||
| ölmek sorun degil ama kefen tarzım degil unutmak kolya karta 10 taksit
|
||
|
||
| söyleyeceğim cümle ne güzel ne de anlamlı ama söylemem lazım. "bir bilnmeyenli denkleme kadar yolun var!". |
||
|
||
komikmiş bi yerde de anlamlı bir bilinmeyenli denklem nerde ki baya yolu var anlaşılan ![]() çıkmaz dediğim her gece sabahı bulmuş.. beni öldürmeyen acı güçlendirir.. ölmek bişi deilde karanlığın ucu gözükmüor! incecik bir çizgi üzerindeyim ne kalmaya gücüm var ne de gitmeye cesaretim... bir dünya istiyordum ikimizin sığabileceği kadar dar. sebepsiz sonuçsuz denek hayatım. sevdiğin kadar sevilirsin(aslında bu can yücelin şiirinin sonu tamamı çok anlamlı bu şiirin:) ) |
||
|
||
| bence guzel yazmissin !!! | ||
|
||
| vakit kendini öldürürken sevdiklerim yok olmuş. . . | ||
|
||
| ben çoktan kabullendim senin beni terk edip gitme mecburiyetini sen hiç değilse nesli tükenmiş bir hayvan gibi terk edip giderken beni utan aldığın nefesten utan içtiğin sudan üzerimize görünmez bir parmaklık gibi örtülen gökyüzünden........ rahmi vidinlioğlu |
||
|
||
| ölmüş binlerce umuttan kırıntılar saklı bu bedende yıllardır; bir parça mutluluk gördüysen bil ki rüyadır... karamsar sözler hep ilgimi çekmiştir |
||
|
||
| Zaman Geçer Büyürüz Sertleşir Dünya | ||
|
||
ağır ağır ölür beden arama yoktur neden(hayko cepkin sarkısından )
|
||
|
||
| Önüme çıkanlara, yanıma gelenlere bakıyorum. Hepsinin yalanları birbirinden süslü. Sahte. İşte buna dayanamıyorum. Bunun bir parçası olmak istemiyorum... | ||
|
||
| *acı içinde kıvranan ruhumuzun tatmin yoludur hapis olduğu aciz bedenin gözyaşları... *geniş zamanlar kullanmıyorum,daralttım bütün zamanlarımı... |
||
|
||
bana alçaktan bakarsanız bir deli yüksekten bakarsanız bir dahi karşıdan bakarsanızda kendinizi görürsünüz bu söz ''bana yukarıdan bakarsanız aptalı aşağıdan bakarsanız tanrınızı karşıdan bakarsanız kendinizi görürsünüz'' olacak ''charles manson''un sözü |
||
|
||
| " az ye, az uyu, az konuş " | ||