|
||
| son şarkı. keşke bide hidden track olsaydı dedirtiyor adama. büyük düşler nedir ki zıplarlar ego tramplenlerinde kadınsız erkeksiz bir şehvet düşünün oyundur, oynarlar bitmiyor işgalleri ben seni oralardan çekip almadım mı? bu kadar sert mi cevabın bana aşkın öldüğü yerde bu kadar mert mi kaosun dili aç şu kalbini söyle hayatın gerçek mi? nedir ki yıkarlar kırılgan rüyamızı ışıksız ve renksiz mimarlar düşünün oyundur, oynarlar bitmesin işgalleri uzundu sokaklar yürümek isterdim gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm |
||
|
||
eveet süper bi şarkı olmuş...bayıldım...
|
||
|
||
| benimde favorim.i bir klasik daha. | ||
|
||
| Çok güzel bir parça. Çok sevdim. "Gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm!" bayıldımm | ||
|
||
| nedirki yıkarlar kırılgan rüyamızı bu söze bittim ya çok güzel | ||
|
||
çokk güzel bi parça bu ya sözler müzik herşey yerli yerinde olmuş haklılarmış bizi bukadar bekletmekte böle güzel şeyler ortaya ha deyince çıkmaz ki yani ben çok beğendim
|
||
|
||
| hok hoş bi şarkı ama şirket le darbe daha hoş | ||
|
||
| evet bitişindeki gordum gorum buyuk duşler gordum dediği yerde çoşuyorum... | ||
|
||
Yorumlarin coguna katiliyorum bnim de favorimdir bu sarki
|
||
|
||
| herkesin dediği gibi "gördüm,gördüm büyük düşler gördüm" ve parçanın başındaki solo çok güzel.insanın tüylerini diken diken eden bir parça... | ||
|
||
çok güzel bi parça..ayrıca 'düş' kelimesini iyice kavramış olmanızı dilyorm.. ![]() gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm kısmında en büyük hayalim gerçek olmaz üzereyken herşey yıkılıyomuş gibi oluyo tülerim diken diken oluyo bkz.red_sky
|
||
|
||
| bencede güzel mvösi zaten kendini aşmiş durumda... | ||
|
||
ya ben bu şarkıya gttikçe daha çok bağlanıyorum ya süper mükemmel ötesi bi şarkı ilk başta favorim kördüğümdü ama şimdi bu oldu ya nedendir bilmiyorum ama ....oyundur oynarlar bitmiyor işgalleri BEN SENİ ORALARDAN ÇEKİP ALMADIMMI.....diyoryaben ordan çok etkileniyom niye acaba ;Dağlayasım geliyo valla ya :'(bide bukadar sertmi cevabın bana aşkın öldüğü yerde bukadar mertmi kaosun dili aç şu kalbini söyle hayatın gerçekmi deyince ben bi fena oluyomki sormayın
|
||
|
||
| Bugün bu şarkıyı dinlerken kendimi çok garip hissettim. Şarkı başladı ve kendi kendime 'kendimi çok rahat ve huzurlu hissediyorum hayret!' dedim.. Daha şarkı yeni başlamıştı ama beni çok rahatlattı birden!! çok garip.. |
||
|
||
benim anlamadığım şey niye sonda yaa ;Dhep alışmışım albüme adını veren şarkının ya A1 ya A2 olmasına, bayağı bi garip geldi bana
|
||