|
||
| ben im favori şarkılarım dan sadece bir tanesi ama süper bir şarkı |
||
|
||
| büyük düşler gödüm bu şarkıda bişey var her dinlediğimde anlatamadığım bişey hissediyorum | ||
|
||
Çoğu kişi bu şarkıyı aşk üzerine yorumlasa da aslında aşkla hiç bir alakası olmayan hayatın içindeki zıtlık ve farklılıkları çok iyi yansıtan bir şarkı.bütün anlamını.. büyük bir düş üzerinde birleştiriyor Doğru söylemişsiniz de aşkla tamamen zıt değil.İçinde hem aşk, hem yaşananlar var.Aşk kesinlikle var bu şarkıda.Çoğu kişi bu şarkıyı aşk üzerine yorumlasa da aslında aşkla hiç bir alakası olmayan hayatın içindeki zıtlık ve farklılıkları çok iyi yansıtan bir şarkı.bütün anlamını.. büyük bir düş üzerinde birleştiriyor bence aşk ile alakası olabilir.herşey ile alakası olabilir hatta.sonuçta bu bir ''mor ve ötesi'' şarkısı |
||
|
||
| 'nedir ki yıkarlar kırılgan rüyamızı'.....'uzundu sokaklar yürümek isterdim' mest oluyorum daha ne denir ki. |
||
|
||
| çok güzel bi şarkı çok beğeniyorum görüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm harun abi burayı pek bi içli söylüyo bayılıyorum bu kısma |
||
|
||
| of bu şarkıyı anlatmaya kelimeler yetersiz kalır ya bu kadar mı güzel olur bir şarkı dinlemeye doyamıyorum. | ||
|
||
| gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm... hastayım bu kısma mest oluyorum burda müthiş bir şarkı gerçekten |
||
|
||
bu sarkiyi dinlerken "hayatin gercek mi" kismini mutlaka etrafimda olan ya da o an konustugum bir insana sorarim. karsimdaki de "?? ne diyor yine bu deli" bir tepki verir tabi."gördüm gördüm gördüm büyük düsler gördüm" derken icimden bir seyler kopuyor sanki. "kahretsin" demek istiyorum.."evet evet evet, ben de büyük düsler gördüm" "ama olmadi, yapamadim.." gibi seyler diyorum kendi kendime. icimi acitiyor bu sarki ama ayni zamanda da yüzümde hafiften gülücükler aciyor. ah ahh |
||
|
||
bu sarkiyi dinlerken "hayatin gercek mi" kismini mutlaka etrafimda olan ya da o an konustugum bir insana sorarim. karsimdaki de "?? ne diyor yine bu deli" bir tepki verir tabi."gördüm gördüm gördüm büyük düsler gördüm" derken icimden bir seyler kopuyor sanki. "kahretsin" demek istiyorum.."evet evet evet, ben de büyük düsler gördüm" "ama olmadi, yapamadim.." gibi seyler diyorum kendi kendime. icimi acitiyor bu sarki ama ayni zamanda da yüzümde hafiften gülücükler aciyor. ah ahh sadece bende olmuyomuş demek ki
|
||
|
||
| sözlerini çok seviyorum.. özellikle "gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm.." "bu kadar sert mi cevabın bana.." diye başlayan cümleyi çok seviyorum.. |
||
|
||
| "Büyük Düşler" görmüş olanların duygularını belki de, en iyi şekilde ifade eden şarkı (: | ||
|
||
ya bi sarkı bu kadar mı anlamlı olur bi sarkı bu kadar mı güzel olur harika ya bayıldım cok cok güzel bi sarkı bir mor ve ötesi klasiği
|
||
|
||
şarkının başını (harunun sözlere başladığı yere kadar olan bölümü) mesaj melodisi yaptım..inanılmaz güzel oldu..tavsiye ederim..
|
||
|
||
| Muhteşem ötesi bir şarkı...Mor ve ötesine yakışır,insanı benLiğinden aLıp götüren,harika bir şarkı...!!! | ||
|
||
| Ne zaman dinlersem dinleyeyim, bana hep çok yoğun şeyler hissettiren, her zaman hislerimi açıklayan, Mor ve Ötesi'nin çok güzel bir şarkısı... | ||