|
||
şarkının müziği çok hoş sözleri de çok anlamlı ![]() zaten ben bi şarkıyı dinlerken onu hissederek dinlerim.eğer şarkıdan etkilendiysem de tüylerim diken diken olur ve bu şarkıda da öyle oldu
|
||
|
||
Şarkıdaki keman sesini çok beğeniyorum. Çok güzel olmuş. Zaten keman sesinden sonra başlıyorum ağlamaya! Olmaz böyle bir şey ya! Albümü dinlerken ağladığım ilk parça bu oldu.
|
||
|
||
| bence şarkı hakikatten muhteşem ama ne için yazıldığı da önemli benim de tüylerim diken diken oluyor ama işgalciler kim abd mi yoksa şehvet falan diyince dinciler mi?bu gerçekÖtesi şarkının perde arkasını bilmek isterdim |
||
|
||
| hah! Albümü ilk aldığımda sonda diye pek dinleyememiştim.. Allah tan şimdi acelem yok güzel güzel 3 5 tur dönüyor album.. | ||
|
||
Hakikaten muhteşem bir şarkı..Dinledikçe dinleyesim geliyor.. ..Harika!
|
||
|
||
| şarkı alıyo seni bi oraya bi buraya götürüyo,savuruyo,düşlerini sana veriyo,sora alıyo elinden.ben bu şarkıyı dinlerken çok tuhaf oluyorum.müziği çok etkileyici ve dinlendirici.bu şarkının son şarkı olması ve albüme adını vermesi çok güzel.yakışmış.adı gibi büyük bi şarkı. "nedir ki zıplarlar ego tramplenlerinde" burası ve sondaki "gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm" kısmı süper.bi de bu kısma gelmeden önce müzik hızlanıyo,yavaş yavaş artıyo çok müthiş oluyo. |
||
|
||
kuruçeşme konserinde bu şarkıyı söylemesi için resmen yırtındım ve sonunda söyledi..benimde ilk ağladığım şarkı bu,halada ağlıyorum dinleyince...keman sesi gerçekten çok etkileyici olmuş..en sevdiğim şarkı albümdeki!!
|
||
|
||
| bu şarkının özellikle irkaç yerinde tüylerim diken diken oluyo ve bu çok tuhaf aynı zamanda güzel bi duygu... "Ben seni oralardan çekip almadım mı?..." |
||
|
||
bu şarkının özellikle irkaç yerinde tüylerim diken diken oluyo ve bu çok tuhaf aynı zamanda güzel bi duygu... kesinlikle bu söz mükemmel.bu sözü o sesten her duyuşumda ağlıyorum.çok duygusal "Ben seni oralardan çekip almadım mı?..."
|
||
|
||
| bütün şarkıları gibi bu şarkı da çok güzel ben en başını çok seviyorum o müziğin sesini... | ||
|
||
benim anlamadığım şey niye sonda yaa ;Dhep alışmışım albüme adını veren şarkının ya A1 ya A2 olmasına, bayağı bi garip geldi bana assolistler en son çıkar bu şarkı albüme adını vermeyi başaracak kadar güzel gerçekten de... ![]() bu şarkının müziği çok güzel ya... keman sesleri çok hoş olmuş.. bir de şarkının başındaki müzik sanki bir rüyanın müziği gibi... ben o müziği dinlerken hep kendimi harikalar diyarında gibi hissediyorum niyeyse ![]() favori sözüm ise "ben seni oralardan çekip almadım mı?" ![]() ama şarkının en güzel yeri "gördüm gördüm gördüm, büyük düşler gördüm" kısmı ![]() büyük düşler nedir ki zıplarlar ego tramplenlerinde kadınsız erkeksiz bir şehvet düşünün oyundur, oynarlar bitmiyor işgalleri ben seni oralardan çekip almadım mı? bu kadar sert mi cevabın bana aşkın öldüğü yerde bu kadar mert mi kaosun dili aç şu kalbini söyle hayatın gerçek mi? nedir ki yıkarlar kırılgan rüyamızı ışıksız ve renksiz mimarlar düşünün oyundur, oynarlar bitmesin işgalleri uzundu sokaklar yürümek isterdim gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm -ego tramplenleri- ya bir insanın aklına nasıl böylesine muhteşem bir tamlama gelir hala şaşıyorum
|
||
|
||
o ego tramplenleri dedikleri yeri söylemek çok güzel ya!
|
||
|
||
| ya en sonda çalan viyolonsel değil mi? keman mı?? | ||
|
||
bana viyolonsel gibi geldi çünkü kemanın sesi daha ince genelde... ama malesef albümde hangisi olduğu yazmıyor, sadece yaylı çalgılar diyor...
|
||
|
||
sağol pelin ![]() annemin sözleri okuyunca duygulandığı ve ilk mvöni beğenmeye başladığını anladığım şarkı.......
|
||