mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: büyük düşler

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9

angst 15.08.2006 10:42:52
şarkının müziği çok hoş sözleri de çok anlamlı Wink
zaten ben bi şarkıyı dinlerken onu hissederek dinlerim.eğer şarkıdan etkilendiysem de tüylerim diken diken olur ve bu şarkıda da öyle oldu Wink Smiley

_cambaz_ 16.08.2006 18:43:39
Şarkıdaki keman sesini çok beğeniyorum. Çok güzel olmuş. Zaten keman sesinden sonra başlıyorum ağlamaya! Olmaz böyle bir şey ya! Albümü dinlerken ağladığım ilk parça bu oldu.  Undecided

asi_asalet 17.08.2006 19:17:52
bence şarkı hakikatten muhteşem
ama ne için yazıldığı da önemli
benim de tüylerim diken diken oluyor ama işgalciler kim
abd mi yoksa şehvet falan diyince dinciler mi?bu gerçekÖtesi şarkının perde arkasını bilmek isterdim

danseden_ayu 18.08.2006 15:01:01
hah! Albümü ilk aldığımda sonda diye pek dinleyememiştim.. Allah tan şimdi acelem yok güzel güzel 3 5 tur dönüyor album..

_Gilraen_ 22.08.2006 12:57:25
Hakikaten muhteşem bir şarkı..Dinledikçe dinleyesim geliyor..Smiley..Harika!

cagico 01.09.2006 07:48:07
şarkı alıyo seni bi oraya bi buraya götürüyo,savuruyo,düşlerini sana veriyo,sora alıyo elinden.ben bu şarkıyı dinlerken çok tuhaf oluyorum.müziği çok etkileyici ve dinlendirici.bu şarkının son şarkı olması ve albüme adını vermesi çok güzel.yakışmış.adı gibi büyük bi şarkı.
"nedir ki zıplarlar ego tramplenlerinde" burası ve sondaki "gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm" kısmı süper.bi de bu kısma gelmeden önce müzik hızlanıyo,yavaş yavaş artıyo çok müthiş oluyo.

morunn ötesi... 14.09.2006 07:58:11
kuruçeşme konserinde bu şarkıyı söylemesi için resmen yırtındım ve sonunda söyledi..benimde ilk ağladığım şarkı bu,halada ağlıyorum dinleyince...keman sesi gerçekten çok etkileyici olmuş..en sevdiğim şarkı albümdeki!! Wink

jasmin_ysmn 14.09.2006 07:59:42
bu şarkının özellikle irkaç yerinde tüylerim diken diken oluyo ve bu çok tuhaf aynı zamanda güzel bi duygu...

"Ben seni oralardan çekip almadım mı?..."

dionizos 15.09.2006 23:32:52
bu şarkının özellikle irkaç yerinde tüylerim diken diken oluyo ve bu çok tuhaf aynı zamanda güzel bi duygu...

"Ben seni oralardan çekip almadım mı?..."
kesinlikle bu söz mükemmel.bu sözü o sesten her duyuşumda ağlıyorum.çok duygusal Cry

müüge 16.09.2006 12:48:43
bütün şarkıları gibi bu şarkı da çok güzel ben en başını çok seviyorum o müziğin sesini...

05.10.2006 19:46:25
benim anlamadığım şey niye sonda yaa Grin ;Dhep alışmışım albüme adını veren şarkının ya A1 ya A2 olmasına, bayağı bi garip geldi bana

assolistler en son çıkar Smiley Smiley bu şarkı albüme adını vermeyi başaracak kadar güzel gerçekten de... Smiley Smiley

bu şarkının müziği çok güzel ya...  Smiley keman sesleri çok hoş olmuş.. bir de şarkının başındaki müzik sanki bir rüyanın müziği gibi... Tongue  ben o müziği dinlerken hep kendimi harikalar diyarında gibi hissediyorum niyeyse  Grin

favori sözüm ise "ben seni oralardan çekip almadım mı?" Smiley

ama şarkının  en güzel yeri "gördüm gördüm gördüm, büyük düşler gördüm" kısmı  Wink

büyük düşler

nedir ki
zıplarlar
ego tramplenlerinde
kadınsız erkeksiz bir şehvet düşünün
oyundur, oynarlar
bitmiyor işgalleri
ben seni oralardan çekip almadım mı?

bu kadar sert mi
cevabın bana
aşkın öldüğü yerde

bu kadar mert mi
kaosun dili
aç şu kalbini
söyle

hayatın gerçek mi?

nedir ki
yıkarlar
kırılgan rüyamızı
ışıksız ve renksiz mimarlar düşünün
oyundur, oynarlar
bitmesin işgalleri
uzundu sokaklar
yürümek isterdim

gördüm
gördüm
gördüm
büyük düşler gördüm

-ego tramplenleri- ya bir insanın aklına nasıl böylesine muhteşem bir tamlama gelir hala şaşıyorum Smiley

cagico 14.01.2007 18:47:49
o ego tramplenleri dedikleri yeri söylemek çok güzel ya! Smiley

20.01.2007 13:38:08
ya en sonda çalan viyolonsel değil mi? keman mı??

20.01.2007 13:45:46
bana viyolonsel gibi geldi çünkü kemanın sesi daha ince genelde... ama malesef albümde hangisi olduğu yazmıyor, sadece yaylı çalgılar diyor... Smiley

20.01.2007 13:49:33
sağol pelin  Smiley

annemin sözleri okuyunca duygulandığı ve ilk mvöni beğenmeye başladığını anladığım şarkı....... Smiley

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9