|
||
| büyük düşler de çok güzel bir şarkı mvö nün diğer güzel şarkılarından biri. | ||
|
||
| nedir ki yıkarlar kırılgan rüyamızı _________________ gördüüüm gördüüüm göööördüüüm büyük düşler göööördüm... |
||
|
||
| Mor ve Ötesinin harika ötesi bir şarkısı işte budur hastayım size. | ||
|
||
gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm açıklamaya gerek yok her yönüyle mükemmel ötesi bir şarkı......... aynen kardesim
|
||
|
||
| Ya ben bu şarkıya bitiyorum ya muhteşem bi şarkı benim albümdeki favorim bu süper bi şey ya.Bu şarkıya Eurovisiondan önce kesinlikle bi klip çeksinler diyorum.Düşünsenize eurovisiondan önce bu klip bi de Eurovisionda iyi bi derece yaptılar mı allaaaaaah yemede yanında yat derim. | ||
|
||
| Gördüm gördüm büyük düşler gördüm...Beni anlatan şarkılarından bir tanesi.. | ||
|
||
bu şarkı çok güzel ya
|
||
|
||
| aLbümLerindeki bütün sarkiLar süper ama "büyük düsLer" bi baska.. | ||
|
||
albümün en güzel şarkılarından ![]() gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm |
||
|
||
Diğer şarkıları gibi bu şarkıyıda kendimden geçerek dinliyorum. O kadar güzelki bıkmadan sürekli dinlenebilinecek şarkılarım arasında...
|
||
|
||
Gördüm gördüm büyük düşler gördüm...Beni anlatan şarkılarından bir tanesi.. kesinlikle...sözler muhteşem..benide anlatan nadir şarkılardan birtanesi... albümü ilk aldığımda en çok bu şarkıda takılmıştım... ![]() ----aç şu kalbini söyle hayatın gerçekmi?---- |
||
|
||
| aç şu kalbini söyle hayatın gerçek mi ? (hayatıııııııııııııııııııııın diye uzatması çok can alıcı ) ve son kısımda gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm ... ve devamında harun abinin sesi olağan üstü (bir insanın sesi bu kadar mı güzel olur ya inanılmaz insanı alıp masallara götürüyor o bölüm ) (haauuuuuuuuuu haauuuuuuuuuuuuuu diye söylediği yer ) darbe nin politik tarafı ne kadar ağır basıyorsa büyük düşlerinde aşk kısmı o kadar ağır basıyor. bu şarkı insanı içine çekiyor ... ben seni oralardan çekip almadım mı ? ben bu kısmı ben seni oYalardan çekip almadım mı ? diyede anlıyorum çok duyarlıyım galiba olağan üstü güzel şarkı |
||
|
||
| uzundu sokaklar Büyümek isterdim ! diye söylüyor bazen harun abi bu kısmı .... sitedeki canlı akustik performanstan öyle anladım... |
||
|
||
"gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm" kısmından önce gelen müzik var ya öff öff öff yani..
|
||
|
||
"gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm" kısmından önce gelen müzik var ya öff öff öff yani.. evet o kısım çello olmalı sanırım.insanı bambaşka dünyalara götürüyor ve düşündürüyor
![]() |
||