mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: Küçük Sevgilim

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

orhanli1 26.09.2006 10:49:20
niye bilmiyorum belki yanlıştır ama benim fikrim ve şarkıyı ilk dinlediğimde aklıma gelen şey şu: bence sarkıda bizim hep karsı tarafı sucladıgımız ama kendimize hiç bakmadığımız da anlatılmak istiyor.. çünkü ilk iki bölümde sen bana neler yaptın denirken son bölümde ben neler yaptım deniyor.. olamaz mı acaba? Smiley
ya bence de hatta kesin o düşünceler de var şarkıda.Baya iyi yakalamışsın Tebrikler.

pvö 26.09.2006 13:17:53
çok güzel sözleri....

Devrim_23 26.09.2006 14:17:43
mükemmel bir şarkı.. insan kendişnden geçebilir.. eğer gerçekten aşık olmuşsa evreni farklı hisseder.. karşısına geçip 23 saat tapabileceğim bir şarkı.. bir kırıklık özeti.. bir fısıltı..

_cambaz_ 04.10.2006 14:49:29
 Bugün serviste, bu şarkının sonuna denk geldik. Şebo'nun sonlarına. Tabi saolsun servisçi abimiz şarkıyı kapatıp Gülşen'i dinlettirse de bu hoş tesadüf güzel oldu.. Sonra okul çıkışı, yine servisteyiz. İçimden sabah Küçük Sevgilim in çaldığı düşüncesini geçiriyordum kii bir de ne duyayım! Küçük Sevgilim yine aynı yerden(sabahki yerinden) çalıyor. Acayip şaşırdım. Tam da aklımdan bu şarkıyı geçirirken böyle bir şeyle karşılaşmak çok hoştu! Gerçi yine servisçi abimiz değiştirdi ama olsun. Böyle tesadüfler bana çok ilginç ve hoş geliyor! Wink

Etkileyici bir aşk şarkısı Undecided

04.10.2006 17:58:58
niye bilmiyorum belki yanlıştır ama benim fikrim ve şarkıyı ilk dinlediğimde aklıma gelen şey şu: bence sarkıda bizim hep karsı tarafı sucladıgımız ama kendimize hiç bakmadığımız da anlatılmak istiyor.. çünkü ilk iki bölümde sen bana neler yaptın denirken son bölümde ben neler yaptım deniyor.. olamaz mı acaba? Smiley
ya bence de hatta kesin o düşünceler de var şarkıda.Baya ii yakalamışsın Tebrikler.

teşekkür ederim SmileySmiley

23 konusuna gelince, bence de şarkılar birbiriyle kıyaslanmamalı... hepsinin yeri ayrı Wink Wink

04.10.2006 18:02:33
o kadar yazdım ama küçük sevgilim hakkında yorum yapmayı unuttum Grin şarkı muhteşem şu sıralar bana göre albümdeki en iyi şarkı.. Smiley harunun sesini çok etkileyici buluyorum bu şarkıda... "benim küçük sevgilim BEN sana neler yaptım" dediği yerde hafiften biraz bağırır gibi ya orda sesi çok güzel çıkmış. Cheesy sonunda şebnem ferahla söylediği bölümde küçük sevgilim deyişi insanı çok güzel yerlere götürüyor Smiley Smiley bu şarkıyı en anlamlı ve güzel kılan şeylerden biri de şebnem ferah tabiki. ondan iyisi bulunamazdı bu şarkıya uygun  Smiley

Devrim_23 07.11.2006 18:19:32
pelin_gece sana katılıyorum.. Beni ehr duyduğumda ağlatabilen bir şarkıdır, Şebnem Ferah zaten çok iyi yorumluyor aşk şarkılarını.. Şarkının anlamını hakkında herkesin az çok fikri var, düşüncelerinize katılıyorum.. Ama ben sanırım bu şarkıda hislerimi dökemem.. Uygun kelimeleri bir araya getiremem.. Diğer şarkıların aksine bana ilham vermiyor.. İlham vermiyor derken yeterli sözcükleri bulmam imkansız.. 23 de öyle tabii ama 23le çok farklı ama birbirlerini tamamlıyorlar sanki......

***ESRA*** 07.11.2006 18:45:41
iki muhteşem ses muhteşem bi şarkıda buluşmuş şarkı tabikide SÜPER ÖTESİ olur Wink Smiley

aimless 07.11.2006 21:18:21
Albümde en çok sevdiğim şarkı !!!!HARİKAAAA(Cheesy) bi şarkı!

08.11.2006 19:01:10
pelin_gece sana katılıyorum.. Beni ehr duyduğumda ağlatabilen bir şarkıdır, Şebnem Ferah zaten çok iyi yorumluyor aşk şarkılarını.. Şarkının anlamını hakkında herkesin az çok fikri var, düşüncelerinize katılıyorum.. Ama ben sanırım bu şarkıda hislerimi dökemem.. Uygun kelimeleri bir araya getiremem.. Diğer şarkıların aksine bana ilham vermiyor.. İlham vermiyor derken yeterli sözcükleri bulmam imkansız.. 23 de öyle tabii ama 23le çok farklı ama birbirlerini tamamlıyorlar sanki......

teşekkür ederim Smiley ben de senin dediklerine katılıyorum. şebnem ferah aşk şarkılarındaki duyguyu çok iyi veriyor Wink Wink

berna_yerli 17.11.2006 21:36:25
yaa bu şarkıya laf söölenir mi duygularımı dinlediğim andan itibaren harekete geçirip ağlamamı sağlayabilen çok çok çok çok çok....... güzel bir şarkı.

hepsi bir süper ama ben de küçük sevgilimin yeri ayrı......

18.11.2006 15:14:41
yaa bu şarkıya laf söölenir mi duygularımı dinlediğim andan itibaren harekete geçirip ağlamamı sağlayabilen çok çok çok çok çok....... güzel bir şarkı.

hepsi bir süper ama ben de küçük sevgilimin yeri ayrı......

tüm mvö şarkıları içinde değil ama benim için de büyük düşlerde küçük sevgilimin yeri ayrı... belki bu ayrıcalık albümde daha yavaş bir şarkı olmayışındandır... bilemiyorum ama küçük sevgilimde farklı birşey olduğu kesin... Smiley

21.11.2006 17:42:53
ben küçük sevgilimi dinlediğimde bir duygu yoğunluğu yaşıyorum sanki harun abi yanımda okuyor şarkıyı ve sesinin yalınlığı beni şarkıya bağlayan en önemli özellik

21.11.2006 17:56:28
ben küçük sevgilimi dinlediğimde bir duygu yoğunluğu yaşıyorum sanki harun abi yanımda okuyor şarkıyı ve sesinin yalınlığı beni şarkıya bağlayan en önemli özellik

"sesinin yalınlığı" Wink katılıyorum... bu şarkı müziksiz bile olsa dinlerim aynı zevkle Smiley

Devrim_23 21.11.2006 18:06:32
Evet haklısınız.. Duyguyu çok iyi hissettiriyor ve bunda Şebnem Ferah'ın da katkısı büyük. Sesleri çok uyumlu ve  ikisinin susup da hafif bir müzikle nefes aldığı anda yanaklarınızdaki ıslaklığı fark ediyorsunuz.. Çok, çok farklı

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26