|
||
Evet haklısınız.. Duyguyu çok iyi hissettiriyor ve bunda Şebnem Ferah'ın da katkısı büyük. Sesleri çok uyumlu ve ikisinin susup da hafif bir müzikle nefes aldığı anda yanaklarınızdaki ıslaklığı fark ediyorsunuz.. Çok, çok farklı şebnem ferah'ın hakkını yememiz mümkün mü zaten... bir harun abi bir de şebo'nun sesi var mı daha ötesi?
|
||
|
||
| benim için çok çok özel bir şarkı...her dinlediğimde beni bu dünyadan koparıyor.anlatılmaz bu şarkı ya hissedilir ancak... benim küçük sevgilim sen bana NELER yaptın BÖLDÜN PARÇA PARÇA onlar bilmez onlar bilmez YAKARLAR CANIMI sanki YOKSUN gibi sanki YALANMIŞIZ gibi... |
||
|
||
2. klibin geleceği şarkı küçük sevgilim.
|
||
|
||
| umarım klip şebolu olur! | ||
|
||
umarım klip şebolu olur! olmazsa bu kadar beklettiklerine değmez
|
||
|
||
| aman çeksinlerde nasıl çekeceklerse çeksinler ...bu kadar beklettiler bu şarkıya abuk sabuk bir klip gelirse bilmiyorum ben artık hallerini bir derdim var gibi olmasın şarkıya yakışan bir şey olsun....küçük sevgilim bu ara herkesin dilinde milli şarkı haline gelecek hayırlısı.... | ||
|
||
sanırım yakında küçük sevgilim için herkesin diline sakız olduğu için fancılar olarak soğuduğumuz şarkı yorumunu yapacağız. umarım ki olmaz, bunu istemem ama içimdeki ses öyle diyor
|
||
|
||
Bugün konserde söylediler, süperdi..
|
||
|
||
şebo da gelseydi daha güzel olacaktı bu şarkı ama neyse
|
||
|
||
| beni bu yaşımda hüngür hüngür ağlatan şarkı... |
||
|
||
bu şarkıda ağlarsınız, yaşınız ne olursa olsun...
|
||
|
||
| ilk defa dün bu şarkıyı dinlerken zevk alamadım keremin bateri sesleri dışında... | ||
|
||
şebo'nun eksikliğinden mi ??
|
||
|
||
| hem şebo yoktu hemde şarkı nasıl başaldı nasıl bitti ben anlayamadım bir baktım başlıyor bir baktım kerem sonunda bateriyi çalıyor ben o anda yeni başlıyor sandım... hafızamda şarkının söylendiği yer yok.. | ||
|
||
ha bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim.bu şarkıdaki küçük, yaş ya da bedensel küçüklüğü anlatmıyordur belki. belki de o kişi saf, temiz, iyi kalpli olduğu için falan küçük deniliyordur.
|
||