|
||
bence de sadece yaş anlamında küçüklükten bahsedilmiyordur ya da öyleyse bile ben öyle anlamak istemiyorum çünkü şarkı tam beni ve onu anlatıyor ![]() |
||
|
||
| 2.videoklibin geleceği şarkı.. Duyduğumda üzüldüm, çok özel bir parça.. | ||
|
||
beni bu yaşımda hüngür hüngür ağlatan şarkı... yaşınızda ne var?normal şartlar altında ağlamamam gereken bir yaştayım. evde ağlatmasını normal karşılıyordum. ama konserde o kadar kişi arasında ağlamam hem beni, hem de yanımdaki gençleri şaşırttı. |
||
|
||
Bu şarkı beni duyduğum anda büyüleyen (ilk duyduğumda-daha sonrada devam etti tabiki-) ve ağlatan şarkıdır evet 2 gün önceki konserde bende ağladım bu şarkı söylenirken .. (klip bu şarkıya gelecek iyi mi olacak sonuçları hepbirlikte göreceğiz..)
|
||
|
||
| Trend Show da 2.kliplerini Küçük sevgilime çıkartacaklarını belirtmişler galiba. | ||
|
||
| evet 2. klip küçük sevgilime gelecek | ||
|
||
| Maalesef hem de ne maalesef , 2.klip bu parçanın.... Albümdeki son favori parçam. Serviste saygıyadeğer birkaç arkadaşımızın duyduklarında hemen söylemeye başladıkları parçacık..Kendileri İsmail YK denen adamın 'Allah belanı versin!' diye bir şarkısını da çok güzel söyleyen kişilerdir. |
||
|
||
| inanmıyorum 2. klip küçük sevgilime miymiş çok sevindim bence bu klip de süper olur.allah başımızdan mor ve ötesi'ni eksik etmesin .amin.tüm yeni jenarasyonların da tanıması için mor ve ötesi'ni daim eyle yarabbim | ||
|
||
yaa bu özel ve güzel şarkının olur olmadık kişiler tarafından söylenip değerini yitirmesinden korkuyorum.
|
||
|
||
| çoktan yitirildi....bizim okulda sınıftakiler genelde pop dinler yok eylemmiş yok kutsiymiş...ama ben kendi kendime küçük sevgilimi mırıldanırken o tip kızlardan biri yanıma geldi bana katıldı inanamadım... ayrıca bazı radyolarda şarkıyı sakız gibi uzattılar dakika başı çalıyorlar... | ||
|
||
| Evet aynen öyle arkadaşlar. Bizim için üzülüyorum. Kimin gerçek fan, kimin tikky olduğunu anlıyamıyorum. 3 mesaj öncesi attığım mesaja da bakarsanız, önüne gelen insanın bu parçayı diline doladığını farkedersiniz. 'Küçük Sevgilim'e acıyorum... |
||
|
||
| yamulmuyorsam 'Mustafa hakkında herşey' filminde enstrumantal olarakda çalıyor filmin sonlarına doğru. | ||
|
||
| klip çekilince ve şarkı daha da bilindik hale gelecek. küçük sevgilim e klip çekilmesini çok istemiştim ama şimdi düşünmeye başladım kliple beraber şarkıdan birşeyler gider mi diye... | ||
|
||
| Arkadaşlar kaygılarınızı okuyunca bişiler karalamak istedim … Çoğumuzun hem fikir olduğu veya okuyunca hem fikir olabileceği gibi Türkiye Mor Ve Ötesini Dünya Yalan Söylüyor albümüyle tanıdı ve bu albümlerinin ilk albümü olduğunu zannedenler bile vardı tıpkı Türkiye’nin ünlüleri arasında yer almış birisinin kim olduğunu tam hatırlamıyorum günün birinde makina da orijinal alt yazılı adlı albümü Feridun Düzağaç’ın ilk albümü olduğunu zannetmesi gibi ve bunun gibi daha bir çokları … Sonuç olarak gerçek sevenleri gerçek fanları burada veya biyerlerde olduğu sürece ve Mor Ve Ötesi var olduğu sürece bizim Mükemmellerimize ne Küçük Sevgilim’e ne de Mor ve Ötesi’nin ürettiği her hangi bir şeye dil uzatamazlar … Yeter ki Biz bunun bilincinde olalım … ve Mükemmellerimizi her ne pahasına olursa olsun Sevmeye ve Korumaya devam edelim … Sevgilerimle |
||
|
||
invisible sana katılıyorum o özentiler nasıl ki mor ve ötesi'ni bir anda sahipleniyorsa, aynı hızda da eninde sonunda bırakacaklar.boşverin, küçük sevgilim isteyenin diline dolansın, bize ne? önemli olan bizim küçük sevgilim'i sevip sevmememiz...
|
||