|
||
| dysde nasıl bir derdim vardı büyük düşlerde de küçük sevgilim var |
||
|
||
| güzel bir şarkı benim en çok beyendiklerım arasında.....şebnemin o güzel sesi oturmus.... | ||
|
||
| başını dinleyince anathema'nın deep şarkısını çağrışım yaptıran şarkı. | ||
|
||
| Ben çook sevdim bu parçayı........ | ||
|
||
güzel bir şarkı zaten mustafa hakkında herşey filminde müziği kullanılmış sonrada söz yazılmış galiba ben hiç anlamadım mustafa hakkında herşeyde kullanıldığını müziğinin
|
||
|
||
| dinleye dinleye hasta olduğum bir şarkı..başta böyle değildim..mükemmel..bir ses bu kadar mı harika olur ve şarkıya bu kadar uyar.. | ||
|
||
çooookkkk güzelll ya bana bazı şeyleri hatırlatıyor
|
||
|
||
bencede çokkk güzel bütün şarkıları güzelll :Pbirde haruncumun sevgilisi varmış :'(liseler yarışıyora sevgilisiyle gelmişş ne acııııı ben bunu duyunca uzun süre yediremedim kendime....
|
||
|
||
güzel bir şarkı zaten mustafa hakkında herşey filminde müziği kullanılmış sonrada söz yazılmış galiba o bir derdim var diil miydi ![]() ayrıca şebo ve harunun sesi çok uyumlu..harikalr yaratmışlar
|
||
|
||
| arkadslar mustafa hakkında herşeyde sadece küçük sevgilimin son kısmı vardı var bu şarkının | ||
|
||
| bu sarkı çok güzel ve huzur verio ve tam bi aşk şarkısıı | ||
|
||
| şarkı albümün en güzel şarkılarından | ||
|
||
| sözlerini harun yazmış | ||
|
||
| benim albümde şuanda en beğendiğim şarkı ee tabi bunda da şebomun payı var tabi ki şarkıyı dinle dinle bıkmıyorsun harika ya | ||
|
||
harunun sesi özellikle bu şarkıda çok etkileyici..müthiş bi şarkı yaaaa bencede ya bu şarkıyı dinlerken çok kötü oluyorum harunun sesi harika hele yakarlar canımı derken bayılıyom yaaaaa
|
||