|
||
Çok içsel bir şarkı.Şebnem Ferah vokali şarkıyı daha da içselleştirmiş.MVÖ'nin Marie Claire dergisindeki röportajında' kimin küçük sevgilisi var çok merak ediyorum?' şeklindeki soruya KEREM KABADAYI 'KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUM' diye yanıt veriyor? ?
|
||
|
||
Çok içsel bi şarkı.Şebnem Ferah vokali şarkıyı daha da içselleştirmiş.MVÖ'nin Marie Claire dergisindeki röportajında' kimin küçük sevgilisi var çok merak ediğyorum?' şeklindeki soruya KEREM KABADAYI 'KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUM' diye yanıt veriyor? kedisi Umut olabilir ? ![]()
|
||
|
||
Çok içsel bir şarkı.Şebnem Ferah vokali şarkıyı daha da içselleştirmiş.MVÖ'nin Marie Claire dergisindeki röportajında' kimin küçük sevgilisi var çok merak ediyorum?' şeklindeki soruya KEREM KABADAYI 'KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUM' diye yanıt veriyor? ? ![]() bence: ben daha küçük bir çocuk olduğumdan (duygularım bakımından) sevgilim de küçük, bana uygun (ya da sevgili neyi temsil ediyor ise... ) ne bileyim saçmalamış olabilirim ama ben de tam çözemedim ne demek istediğini
|
||
|
||
kedisi Umut olabilir ezgicim, 'küçük bir çocuğum var' demiyor, 'küçük bir çocuğum' diyor ![]() yoksa bence de kedisinden bahsediyor olurdu
|
||
|
||
| grup ne yaparsa yapsın yanındayız bu şarkıya klip çekilmesine bile anlaşılmaz bir durum bu albümde neler var küçük sevgilime klip geliyor iyice kafam bulanmaya başladı ya çünkü bu şarkı bayağ ilgi çeker zaten şebnem de var oooo iyi sonuçlar çıkarda ya niye bu şarkı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
||
bugüne kadar beni etkileyen tek şarkı.her dinlediğimde içim bir garip oluyor.şebnemi de çok seviyorum zaten.şebnem gruba çok yakışıyor
|
||
|
||
| ya ne zaman çıkacak bu klip acaba ilk makina da falan mı gösterilecek? | ||
|
||
| şebnem ferah la duet olması sarkının daha da guzellemesine sebep olmus inş bu sarkıya klip cekerler | ||
|
||
şebnem ferah la duet olması sarkının daha da guzellemesine sebep olmus inş bu sarkıya klip cekerler öyle olacakmış zaten. sitede yeni yılın başlarında ekranlarda olacak denmiş. merakla bekliyorum bende
|
||
|
||
| çok manyak bir şarkı sebnemle de olması güzel olmuş =) | ||
|
||
| şeboyla birlikte cok daha guzel olmus | ||
|
||
| stüdyoda her hafta çalıyoruz... cover parçalarımızın arasından en sevdiğimiz ve çalmazsak olmaz dediğimiz vazgeçilmez parçamız....ellerine sağlık SÜPER.... | ||
|
||
harika bi şarkıya hastasıyım BENİM KÜÇÜK SEVGİLİM SEN BANA NELER YAPTIN!!!!
|
||
|
||
| Bu aralar en çok dinlediğm ve klibini sabırsızlıkla beklediğim şarkı...Şebnem Ferah'la düet mükemmel olmuş zaten | ||
|
||
buyrun, yakında klip gelecek olan şarkının sözleri (kimse yazmamış ) :küçük sevgilim benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın böldün parça parça onlar bilmez onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez onlar bilmez vururlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim ben sana neler yaptım kızdım sayfalarca onlar bilmez onlar bilmez yakarlar canımı sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim |
||