|
||
| arkadaşlar klibi gören var mı?? çok merak içerisindeyim zaten.... | ||
|
||
| bende çok merak ettim ya kesin kaydedin arkadaşlar | ||
|
||
izledim muhteşemdi. tek sorun klibin harun abi üzerine kurulmasıydı. ama mekan çok iyiydi. bana göre beklediğime değen bir klip oldu. bu klip bir sürü polemik yaratacak eminim (mvöyü bilmeyenler: popüler mi olmaya çalışıyorlar, tikyler: harun çok yakışıklı yaa aşkım benim) ama bizim için gerçekten çok iyi bir klipti bence. çok görkemliydi
|
||
|
||
| Küçük sevgilisiymişmiş, o buna bir şeyler yapmışmışmış, bu onu üzmüşmüşmüş..Harun Tekin'in kendini acındırdığı parça(!) | ||
|
||
vaavv...şimdiye kadar okuduğum en değişik yorum!
|
||
|
||
belki de gerçekten acıncak durumlara düşmüştür zamanında ![]() klibin en çok beğendim yeri kerem k. nın dil çıkarışı oldu ay bunu hiç unutmayacağım ilk kez kerem k. yı bu kadar tatlı ve sevimli gördüm
|
||
|
||
tesadüf eseri yemek yerken klibe rastladım ... öncelikle klipte renkler tonlar çok güzel olmuş... klip harun tekin in üstüne kurulu olması o kadar da bilinçli dinleyici için sorun olmamalı... sonuçta bu çokça yapılan bir şey evet pelin in ayak bastığı nokta da haklı ama neler geçirdik bunu da görmezden geliriz yanlız kurgu pek de hoşuma gitmedi açıkçası şebnem ferah ın olmayışı ayrıcana bir hayal kırıklığıydı zaten çünkü mor ve ötesi de biliyordur ki küçük sevgilime klip çelikmesinin istenme nedenlerinden biri de şebnem ferah faktörüydü ki özellikle bu yaz beraber verilen konserlerde epey bir iştahımız kabarmıştı.... fakat ne yazık ki böyle oldu klibin yönetmeni kim merak ediyorum resmi sitede bir yazsalar çok iyi olacak hayırlısı diyorum bitiriyorum
|
||
|
||
resmi sitede klibin çıkacağının haberini bile yazmamışlar haklısın, yani bilinçli dinleyiciler için sorun değil ama o bilinçli dinleyiciler bilinçsizler yüzünden çıldırma noktasına geliyor ![]() evet, renkler bence de çok güzeldi... ortamın o loş ışığı da çok hoştu... zaten klipte en çok beğendiğim şey ortam bu arada yarım yıl sonra bu klibe kavuştuk ya, o bile yeter bana
|
||
|
||
klip basarılı olmus bence harun guzel oynamıs tebrıkler MOR VE ÖTESİ
|
||
|
||
Beni 'tiki' olmaya teşvik eden şarkı(!)...özellikle de klibiyle..
|
||
|
||
Doğum günümde aldığım en güzel hediyeydi bu klip...
|
||
|
||
şimdi farkettim evrensel kültür dergisinde eylül ayında 2 klibi yayınlamayı düşünüyoruz demişler ne şarkıymış ocak sonu klibi çıkmış
|
||
|
||
| klibi yakında resmi sitede yayınlanacak olan şarkı | ||
|
||
| sonunda klip geldi harun ağırlıklı ama çok güzel olmuş kesinlikle..!! | ||
|
||
| klibiyle birlikte bu şarkıyı daha çok sevdim | ||