|
||
sonunda klip geldi harun ağırlıklı ama çok güzel olmuş kesinlikle..!! evet aslında ben diğer grup üyelerini de görmek isterdim ama bu da güzel n'apalım...bence şebnem ferah'la daha da güzel olabilirdi ![]() yine de beğendim başarılı
|
||
|
||
İnsana ; "Benim hıyar sevgilim ben senden cacık yaptım doğradım parça parça sanki tuzsuzsun gibi sanki yoğurdun az gelmiş gibi.." dedirten parça ![]() |
||
|
||
kesinlikle şebnem olmalıydı klipte ben hiç beğenmedim.. o kız çok yapmacık olmuşş şebnem vokalinde... ve grup elemanları yok.. " uyan " gibi bir klip yapan grup nasıl böyle bir klip çekmiş anlamadım... onun için gece müzik çalarımdan dinlemeyi tercih ediyorum..
|
||
|
||
evet bencede şebnem ferah olmalıydı... açıkçası beklemedimde değil..bu kadar uzun sürdü bir süpriz yaparlar dedim ama olsun geldi ya klip şebnem ferahsız da olur
|
||
|
||
| haklısınız bencede şebnem ferah olmalıydıı...daha iyi olurdu o zaman | ||
|
||
evet katılıyorum bende ama böyle de güzel olmuş ben beğendim klibini
|
||
|
||
| kliple ilgili bir haber http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5824195.asp |
||
|
||
haberin ikinci paragrafı resmi siteden alınmış ama gösterdiğin için sağol kızın adını da öğrendik altta yapılan yoruma da bir cevap yazacaktım ama üye değilim, uğraşamam... ![]() açıkcası ben biraz daha uzun bir haber beklerdim o da ayrı... klip resimleri de hoşmuş
|
||
|
||
| ya klipteki kızın bakışları angelina jolie andırıyor ve o kadının bakışlarıda biraz iticidir bence | ||
|
||
klibini seyredince özellikle sonlara doğru bende bir esneme başlıyor nedense yani herhalde klipteki güney afrikalı oyuncunun ağız hareketleri öyle bir uyarı yolluyor bana ... birde albümün çıktığı dönem (hatta ertesi gün) ben küçük sevgilimi mırıldanırken devamlı dinlerken ilgilenme zahmetinde bulunmayan arkadaşlarım klibi görüp aaaaaa ne güzel şarkıymış bu hiç haberimiz yok demiyorlar mı ...geç olsun güç olmasın sakin ol diyorum kendime ![]() neyse kliplerinde "2. 3. kliplerinde" bir amacı odur zaten bilinmeyenler ortaya çıkar .... |
||
|
||
grup olmanın kötü taraflarından biri iştee; ne yapsınlar şimdi? 4 adam için ayrı ayrı kız mı bulsunlar yani şarkı güzel,klip de hiç yoktan iyidir
|
||
|
||
| Cok güzel bir klip olmuş bence:)Bihtermvo bencede beden olarak anlamında:S | ||
|
||
| Aslında yüzeysel bakarsan bence de kızın ağzını yırtarcasına açması iğreti durmuş vs ama onlardan çok bana birşey anlatmaya çalışıyorlardı ona dikkat kesildim beklediğim gibi iğneleyici bir klip olmuş.Kızın boynundaki dövmenin barkot şeklinde oluşu ve kurgu filmlerinde adamlara çip takıp köle yaptıkları yerde hani ;boynunda; dikkatimi çeken görüntülerden biri mesela!.. |
||
|
||
Arkadaşlar Harun' nu sırıtışından çok bahsettikte hiç dikkatinizi çekti mi, klibin sonunda grup üyeleri arasındaki boy farkı. valla ben acayip güldüm, Neden böle birşey yaptılar ki?
|
||
|
||
güzel olmuş ama okadar şebnem ferahla düet yapıolar onu niye klipte oynatmadılarki
|
||