|
||
| evet en kısaları harun bide harun çok ince çıkmış klipte | ||
|
||
| arkadaşlar şimdi bir şey yazcam ama size çok mantıksız gelcek biliyorum.. geçenlerde bir yerde küçük sevgilim'in kerem kabadayı abimizin kedisi umut için yazıldığını duydum! sonra düşündüm taşındım aklıma klip geldi.bildiğiniz gibi klibimiz acayip yünlü,yumaklı,tüylü,harun abi dikiş dikiyor falan filan.sonra kerem abi'nin klibin sonunda dil çıkarma sahnesi.yani bir sevimlilik var orda.sanki şarkı kadın-erkek ilişkisini anlatmıyor gibi.öyle acı çeken bir adam yokmuş gibi ortada.arada harun abi'nin yan yan bakıp gülmesi de var ayrıca. ilk duyduğumda çok saçma geldi umut'a yazılmış olma fikri ama kliple birleşince benim kafama çok yattı.siz ne dersiniz?olabilir mi?tabi bir de şarkıyı harun abi'nin yazmış olma ihtimali var.yani harun abi neden umut'a şarkı yazsın.ama yine de klip ve şarkı ve umut bana çok uygun geldi.. :-/ |
||
|
||
Gayet mantıklı söylediklerin; ama Mor ve Ötesi N101'e konuk olduğunda küçük sevgilim'in konusu geçmişti. Harun Abi üzüldüğünden falan bahsetmişti. Umut için yazılmamış olsa da , sonradan Umut'a uyarlanmış olabilir.
|
||
|
||
bir umut diyip şarkı mı yazmışlardır diyosun yok canıım!Bu çok özel olur bukadar özel kişisel durumları için şarkı tuturmuyorlar genelde yani ben olsam bende yapmazdım dünyayla dünyayı ilgilendiren şeyleri paylaşıdım;tıpkı onlar onlar gibi;
|
||
|
||
harika bir şarkı her dinleyişimde bunu bir daha farkediyorum...gerçekten etkileyici ve farklı bir şarkı...bir daha dünyaya böyle bir şarkı geleceğine inanmıyorum (yaparsa yine morveötesi yapar )
|
||
|
||
şu kedi olayı çok ilginç geldi.. ama o kadar duygu yüklü bir şarkı kedi için nasıl yazılabilirki..
|
||
|
||
sözler süper, müzik süper,harun zaten herzamanki gibi olağanüstü :Dklipi hiç beğenmedim daha iyi olabilirdi bence
|
||
|
||
gerçekten kedi olayı çok ilginç bana olanaksız gibi geldi ama derler ya "olmaz olmaz"
|
||
|
||
umut için yazılmış olabilir mantıklı yani. çünkü umut küçük sevgilisi ise, büyük sevgiliside bir insan olmalıdır dimi?
|
||
|
||
| güzel şarkı,klipte güzel olmuş | ||
|
||
| sınavlar yüzünden hiç televizyon izleyemedigim için daha yeni izleyebildm klibi ama sırf harun var klipte digerleride olsaymıs | ||
|
||
| ya şarkı çok çok güzel ama kilbini beğenmedim yanlış anlasılmasın onların kliplerini hep beğnmişimdir ama bunu keske daha az titreterek çekselermiş rahatsız edici bi durum değil mi sizcede? | ||
|
||
keşke kanatları 4ü birlikte dikseymiş ya hepsi görünürdü grubun...ama kızın dilinde piercing var ya hani bağırırken sanki onu göstermek için bağırıyor gibi olmuş
|
||
|
||
valla ben oldum olası mvö'nün tüm işlerini çok beğenirim Şahsen tanıdığımdan da değil bu sözlerim. (ne anlamlı oldu beah ) Küçük Sevgilim'i zaten beğenirdim şarkı olarak ama klibe resmen BAYILDIM! Çok başarılı olmuş,tebrik ediyorum buradan kendilerini
|
||
|
||
| harun'un muhteşem sesine bir de şebo eklenince ortaya olağanüstü bir şey çıkmış.tek kelimeyle bayıldım... | ||