mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: Küçük Sevgilim

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26

emoistbiso 26.05.2007 12:15:13
üretilen teori oldukça yaratıcı... tebrik etmek lazım seni... Smiley
ve ayrıca şarkı çok güzel... ama gönlüm şebnem ferah'ın da o klipte olmasından yana idi...lakin olmadı..

26.05.2007 12:16:29
üretilen teori oldukça yaratıcı... tebrik etmek lazım seni... Smiley
ve ayrıca şarkı çok güzel... ama gönlüm şebnem ferah'ın da o klipte olmasından yana idi...lakin olmadı..

teşekkür ederimde Şebnem Ferah ile ilgili sorun her zaman ki Şebnem Ferah'ın jest konusunda oldukça kötü olmasıdır kendi seyircilerine bile jest yapmaktan aciz biri yani bu kadar bizim klipte oynar mı ?

Men of Gondor 26.05.2007 12:21:33
şebnem ferah ın kliplerinde genellikle bir kurgu yoktur.aşk şarkılarında bile.olsa da profesyonel oyunculardan kurulu bir ekip yapar bu işi.bu kadın daha çok elinde gitarı,arkasında ekibi,söyler şarkısını.dediğiniz gibi jestleri yapamıyor

emoistbiso 26.05.2007 12:31:56
olsun... ben yine de uzaktan da olsa görmek isterdim... bütün olurdu..

she-RA 26.05.2007 13:51:39
ve şöyle birşet dikkatimi çekti..
klipteki bayan dilindeki piercingi göstermek adına 180 derece açmış ağzını yummuş gözünü...
gerek yok halbu ki...

kızın dilindeki piercingi göstermek amacıyla açılmamış o ağız.şarkı böyle.orda birbirlerine kızıyorlar ayrıca bağırıyorlar ama kızın ayrıca bir piercing acısı da olabilir kimbilir ne zorlandı o oraya takılırken canı yanmış olabilir çok..ve çok ta istenilerek takılmış bir obje gibi durmuyor ama bunun sonucunda belki yönetmesiyle harun a kızıyor kavga ediyorlar harun a bunu yapabilen çok kimse olduğunu sanmıyorum etrafındaki herkes onun seviyesinde sonuçta.!!
 Smiley

emoistbiso 26.05.2007 13:57:46
bilmiyorum... ben klibi ilk izlediğimde öyle bir izlenim uyandırdı...
ama klip güzel...
harun çok iyi idi...
daha nice kliplere diyorum..

Men of Gondor 26.05.2007 14:06:18
bilmiyorum... ben klibi ilk izlediğimde öyle bir izlenim uyandırdı...
ama klip güzel...
harun çok iyi idi...
daha nice kliplere diyorum..

evet nice kliplere.zaten harun beyde bu enerji olduğu müddetçe,bu muhtemel.

26.05.2007 15:05:50
O zaman bu şarkıyı Harun Abi mi yazdı?Olabilir aslında.Mtv sohbetinde ''Küçük Sevgilim kime yazıldı?'' diye sorulduğunda Kerem Abi, Harun Abiye ''Kime yazıldı Harun?'' demişti.
Sürekli gülüyorlar bu konuda kliptede normal birşey beklemiyorum ben hep bu yüzden gır gır şamata sanki onların arasında şarkının konusu.
yazılarından ve yorumlarından anladığım kadarıyla çok bir şey beğenen biri olmadığın açık,klibi de beğenmemen doğal sanırım.sizin için kim ne yapsa beğenmek çok zor,harun un yerinde olsam böyle fanlarıma gerçekten öfke duyardım geç sen oyna kolaysa diye??
Şöyle düşünelim bu grup Mor ve Ötesi neden Harun kızıyor klipte sadece o oynadı diye mi?
Ben klibi beğenmedim evet bu bir gerçek e cambaz ve uyan gibi kaliteli şarkıların harika kliplerle süslenmesi daha sonra bu küçük sevgilim şarkısının beni hiç cezbetmemesi doğal olarak birşey beklemiyordum e klip güzel olursa birazcık ilgimi çeker diye düşünmüştüm olmadı.
Niye her beğenmedimiz şeye karşılık veriyorlar mı ki e geç sen oyna desinler.
Dinleyicisi olarak hem olumlu eleştirilerim hemde olumsuz eleştirilerim olabilir.Bağnaz değilim ki ben gözüm kapalı her yaptıklarına aaa süper diyeyim adamların poh pohlanmaya ihtiyacı yok onu yapan kesim hayli fazla bari beğenmediğimizde fikrimizi söyleyelim hem gırgır şamata düşüncesinide sürekli gülüyorlar şarkının klibin sonunda hiç ciddi değiller ki vs vs. beğenmedim aslında başlayışını çok beğendim ama bütün olarak ilgimi çekmemiştir.
Kızsınlar diyorlar ya onlar akıllı adamlar ne yaptıklarını bilerler. Grin

emoistbiso 26.05.2007 15:10:31
açıklamana tamamiyle katılıyorum walkman bey...
her yapılan güzel olacak diye birşey söz konusu olamaz...
eğer gerçek fansak yaptıkları şeylerde beğernmediğiz yerler varsa bunları dile getirmeliyiz ki hem bizi dikkate alsınlar hemde nerede ne yaptıklarını iyice görsünler..kimse onların yaptıkları işe, sanatına vs. laf etmiyor.. sadece olumlu ve olumsuz eleştirileri sunuyoruz ki bu da bir fan olarak en doğal hakkımızdır...

26.05.2007 15:14:33
O zaman bu şarkıyı Harun Abi mi yazdı?Olabilir aslında.Mtv sohbetinde ''Küçük Sevgilim kime yazıldı?'' diye sorulduğunda Kerem Abi, Harun Abiye ''Kime yazıldı Harun?'' demişti.
Sürekli gülüyorlar bu konuda kliptede normal birşey beklemiyorum ben hep bu yüzden gır gır şamata sanki onların arasında şarkının konusu.
yazılarından ve yorumlarından anladığım kadarıyla çok bir şey beğenen biri olmadığın açık,klibi de beğenmemen doğal sanırım.sizin için kim ne yapsa beğenmek çok zor,harun un yerinde olsam böyle fanlarıma gerçekten öfke duyardım geç sen oyna kolaysa diye??
bu kadar komik olmayın ya... mor ve ötesi eleştiriye de açık olgun insanlardan oluşan bir grup, bunlar çok komik laflar yok harun'un yerinde olsam öfke duyardın filan...

26.05.2007 15:24:29
bu kadar komik olmayın ya... mor ve ötesi eleştiriye de açık olgun insanlardan oluşan bir grup, bunlar çok komik laflar yok harun'un yerinde olsam öfke duyardın filan...
işin ilginç yanına bakarmısınız benim dediğim sözleri tekrarlayayım eleştiri bile yok
sadece diyorum ki gırgır şamata yapıyorlar konusu sorulunca kim yazdı denince kendi aralarından dışarıya sızmayan güldüklerine görede komik birşeydir demeye getirdim
Harun kızdı Mor ve Ötesi'de değil Harun grubun sözcüsü ya
Burak ordan bağırıyor Harun bi azarlayıversen walkman ve onun gibi fanları.
Hişttt ne eleştiriyorsunuz pardon eleştiri bile yok doğru düzgün bir tahmin var diğer yazdıklarımda eleştirmiştimde bu son yazdığım çok alakasız birşey.
Kerem Ö. : bırak ya ne halleri varsalar görsünler gel Harun playstation oynayalım öyle fanlar olmaz olsunlar tüüü yazıklar olsun.Onca şarkımız emeğimiz hiç yakıştıramadım.

26.05.2007 15:28:53
aaa olmaz olsun senin gibi fan walkman Grin

26.05.2007 19:13:04

lütfen forum içinde diğer üyelerin hakkında bu şekilde yargılarda bulunmayalım
kimsenin fikirlerini yargılayamayız
kimsenin böyle bir hakkı yoktur
"küçük sevgilim " konusundan devam edelim

DİDEMVÖ 12.06.2007 14:05:50
Bu şarkı sayesinde Büyük Düşlere alıştım..

mcgee 12.06.2007 14:38:19
şebnem ferah ın da çabasıyla gerçekten güzel ve anlamlı bi şarkı olmuş.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26