|
||
| mor ve ötesinin en sevdiğim şarkılarından=) şebnem ferahın sesiyle süper bir şarkı=) yalnız klibinde şebnem ferah da olsaydı daha iyi olurdu... | ||
|
||
| bence şebnem ferah yerine başkası da olabilirdi.şarkı kim olursa olsun zaten başarılı | ||
|
||
| bence klibi daha güzel olabilirdi çünkü şarkı dediğiniz gibi başarılı şebnem ferah olmasa klibinde olmasa bile harun onun sesinin olduğu bölümde şebnem ferahı gösterebilridi.. ne bileyim daha düşündürücü olabilirdi en azından.. |
||
|
||
şebnem ferah olmadan ben o klibi çekmezdim açıkcası(aslında şebnem ferah'ı pek sevmem ama yine de o klipte onsuz olmazdı bence) bunun dışında ben o kızı da sevdim klipte,çok güzel bir kız
|
||
|
||
bence şebnem ferah yerine başkası da olabilirdi.şarkı kim olursa olsun zaten başarılı benceölediel barış akarsuyu kötülemiyorum ama bu şarkı yı barış akarsu güzel söyleyememiş yani iş sanatçıda bunuda mor ve ötesi süper bişekilde başarmış
|
||
|
||
bu güzelim sarki hepsi dizisinin vtr sinde kullanilmis. igrendim ya resmen..
|
||
|
||
| albümde beni etkileyen çok şarkı var hepsi birbirinden güzel ama küçük sevgilimin yeri ayrı bu şarkı şebnem ferahında katılımıyla muhteşem bir hal almış ne diyebilirim ki süperrr | ||
|
||
| bence klibi de süper..özellikle melek figüründeki kızın hayal yansımaları şeklinde ,bir o yanda bir öbür yanda belirmesi ,harun tekinin kameranın odağına yaptığı bir bakışı var ki o her şeyi anlatıyor..bir de harun tekin in meleğin üstünde olduğu arabayı tüm gücüyle yürütmesi var tabii..bunları sadece aşık olanlar mı anlar acaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| 'mustafa hakkında herşey' filmini izlerken keşfetmiştim güzel bir melodi olduğunu ama bir melodiden ibaretti...albümden sonra bu şarkı neden bu kadar tanıdık kesin araktır demiştim utanarak!!şimdi daha çok utanıyorum...meğer filme eşlik eden melodi o melodiymiş!!!geçenlerde filmi tekrar izlemeseydim hala öyle düşünecekmişim!!! ama filmede bir yakışmış bir yakışmış!!!filmi sırf melodiler(tabii ki en başındaki mvö görüntüleri,hayat ve gece için)tekrar tekrar izlediğimi bilirim!!! |
||
|
||
Alıntı sahibi: ciglipaf daha once kucuk sevgilimin kulis goruntuleri icin sorup sorusturmustum ama sitenizde yokmus.peki klibin kostum tasarimcisini ogrenmeme yardimci olabilir misiniz?
|
||
|
||
| ya bu albümde benim en çok etkilendiğim şarkı ya harun tekin küçük sevgilim derken eriyip bitiyorum ya ne güzel bi sestir bu
|
||
|
||
| klipteki meleğe hayranım | ||
|
||
| klibide şarkısıda çok güzel bir mor şarkısı küçük sevgilim. | ||
|
||
| Şebnem Ferah'ın ''sanki yalanmış gibi'' derken o buğulu sesiyle büyülendiğim şarkı.Şarkının hakkının yarısını Şebnem Feraha da vermek lazım.Klibinde de şarkının sonlarına doğru Harunun kameraya gülerek bakması insanı yarar...Ama yine de klipte süper şarkıda... | ||
|
||
| Arkadaşlar bu şarkı Harun Tekin 'in 2004 yılında ölen Ceyda isimli sevgilisine ithafen yazılmıştır. Çoğu yerden böyle duydum bilmiyorum ne derece doğru..Ama öyleyse üzüldüm yani.. |
||