|
||
Alıntı harun tekinin kameranın odağına yaptığı bir bakışı var ki Bana sanki orda kameraya bakıp çok acayip bir şekilde gülümsüyormuş gibi geldi Nedendir acaba
|
||
|
||
| kimbilir hangi hislerle yazılmış sözler.. hele birde içten söylenmiş ki.. öldüüüüm |
||
|
||
| SÖZLERİ ÇOK HOŞ BUNA HARUN TEKİNİN YORUMUDA EKLENİNCE DAHA Bİ MÜKEMMEL OLUŞ | ||
|
||
| şu ana kadar dinlediğim en güzel slow parça diyebilirim muhteşem eeeeee harun söylüyo bi kere muhteşem olmaması imkansız de mi
|
||
|
||
| şebo da ayrı bi tat katmış şarkıya | ||
|
||
| her dinlediğimde ne kadar içten söylendiğini hissetiren şarkı..... | ||
|
||
| her dinlediğimde farklı şeyler hissettiğim bir şarkı.gerek sözleri gerekse müziği insanı derinden etkiliyor.en sevdiğim şarkısıdır diyebilirim. | ||
|
||
| "Benim Küçük sevgilim" sözü haricindeki sözler karşımdaki kişiyle acayip uyuşuyor, yani aynılarını yaşadık..bu yüzden seviyorum bu şarkıyı aslında.. | ||
|
||
Arkadaşlar bu şarkı Harun Tekin 'in 2004 yılında ölen Ceyda isimli sevgilisine ithafen yazılmıştır. ben zaten onu duyduğumda gerçekten çok üzülmüştüm ve ağlayarak dinlemiştim şarkıyı..Çoğu yerden böyle duydum bilmiyorum ne derece doğru..Ama öyleyse üzüldüm yani.. |
||
|
||
çok seviyorum bu şarkıyı. tam bana göre bi şarkı okulda Küçük Sevgilimi söyleyip duruyorum.
|
||
|
||
şebo da ayrı bi tat katmış şarkıya evet kesinlikle
|
||
|
||
| askalsın bu en sevdiğim şarkı yok sanıcaktım..Ekleyene teşekkür ederim.!Süper bişey.. | ||
|
||
gerçekten doğru mu harun tekin' in bu şarkıyı ölen sevgilisine yazdığı?? eğer doğruysa çok üzüldüm..
|
||
|
||
şebo da ayrı bi tat katmış şarkıya evet kesinlikle |
||
|
||
Alıntı harun tekinin kameranın odağına yaptığı bir bakışı var ki Bana sanki orda kameraya bakıp çok acayip bir şekilde gülümsüyormuş gibi geldi Nedendir acaba![]() ben de anlamadım ne olduğunu..
|
||