|
||
gerçekten doğru mu harun tekin' in bu şarkıyı ölen sevgilisine yazdığı?? eğer doğruysa çok üzüldüm.. Mtv de bir programa katılmıştı.Hatta sitede var. Orda küçük sevgilimi birine yazdığınız doğrumu falan diye bir soru yöneltiliyor kendisine. Suratında bir tebessümle cevap verdi. Ölen sevgilisine değil de sevgilisine yazdığı kesin.
![]() |
||
|
||
gerçekten doğru mu harun tekin' in bu şarkıyı ölen sevgilisine yazdığı?? eğer doğruysa çok üzüldüm.. Mtv de bi programa katılmıştı.Hatta sitede var. Orda küçük sevgilimi birine yazdığınız doğrumu falan die bi soru yöneltiliyor kendisine. Suratında bir tebessümle cevap verdi. Ölen sevgilisine değil de sevgilisine yazdığı kesin.![]()
|
||
|
||
| Arkadaşlar arka arkaya mesaj atmayalım. Ne yazacaksak tek bir mesajda yazalım. İkili sohbetlere de gerek yok. |
||
|
||
gerçekten doğru mu harun tekin' in bu şarkıyı ölen sevgilisine yazdığı?? eğer doğruysa çok üzüldüm.. Mtv de bi programa katılmıştı.Hatta sitede var. Orda küçük sevgilimi birine yazdığınız doğrumu falan die bi soru yöneltiliyor kendisine. Suratında bir tebessümle cevap verdi. Ölen sevgilisine değil de sevgilisine yazdığı kesin.![]() ![]() hayır arkadaşlar ölen sevgilisi diye birşey yok bunlar ortaya cıkan birer sansasyon...harun abi öyle bir yorumda bulunmadı zaten,sevgilisine yazmış yanı gönlünüz rahat olsun,üzülmeyin
|
||
|
||
| İnsan bu kadar mı güzel yazar ya...off her dinlediğimde olüyorum. | ||
|
||
| bencede gerçekten sevgilisine yazmış bu şarkıyı ,öyle olmasa o kadar güzel yazamazdı ve okadar içten yorumlayamazdı.... | ||
|
||
| yaa cok guzel bır sarkı.. sebocumun sesıyle harun abımın sesı super oluyor bır araya gelınce.. sozlerı de cok guzel 10 numara sarkı yanı | ||
|
||
| bu şarkının yeri bende cok ayrıdır.Alıp gotürür. | ||
|
||
| gerçekten muhteşem bir şarkı | ||
|
||
| kesinlikle süper bir şarkı sözleri de çok anlamlı ve süper bir düet |
||
|
||
| çok güzel bir şarkı çok içten söylüyor gerçekten ölen sevgilisine yazdığını bende duymuştum ve çok üzüldüm:( | ||
|
||
| harunumuz ile şebomuzun muhtesem bir eseri gurur duyuyorum | ||
|
||
geçen sene 1 ara bu şarkıya fena takmıştım,herkes küçük sevgilin nerde falan diye alay ederdi,özellikle kuzenlerim
|
||
|
||
| küçük sevgilim şarkısına bayılıyorum belki de hiç olmayan şeyleri anlattığı içindir bi de bugünlerde bayağı dinliyorum,yeniden hatırladım şarkıyı
|
||
|
||
Alıntı çok güzel bi şarkı ya cidden şebnem ferahla mor ve ötesi birleşince zaten ortaya müthiş şeyler çıkıyo herzaman 10 üzerinden 10 verdim ve tebrik ettim Kesinlikle doğru mor ve ötesi şebo bişeyler yapınca ortaya harkulade kaliteli müzik ortaya çıkıyo.İkiside çok kaliteli müzik yapıyolar ikiside süperler süpersinizzzzz
|
||