|
||
| acıkası oncelerı benı bayıyodu bu parca ama yavas yavas alışmaya başladım sebo var arkadslar daha ne olsun oda o gusel sesıyle ııce gusellestırmış
|
||
|
||
| cık cık cık aşk kırıntısından sonra yılın aşk şarkısı |
||
|
||
büyük düşler albümünde darbe den sonra en sevdiğim parça.ne zaman onu dinlesem içim cızzz ediyor
|
||
|
||
| çok özel bi şarkı benim için... ilk dinlediğimden beri beni acayip bi biçimde etkiliyor... albümde en sevdiğim şarkı kesinlikle... | ||
|
||
| Beni en çoke etkileyen parça..Şebnem Ferah da çok ii yorumLamış bence..Kendileri de sölediler zaten benim bildiğim kadarıyla sewgilisine yazmış Harun.. | ||
|
||
| albümü almadan önce şarkı sözleri elime geçmişti ve bu şarkı çok hoşuma gitmişti..en çok bunu merak ediyodum ve gerçektende harika bi şarkı... | ||
|
||
| en sevdiğim(büyük düşler albumndeki) şarkı tam bir harun klasiği süper bir şarkı ayrıcada şebnem ferah ın sesi olayı farklı boyutlara getirmiş manyak bir harun solosu olmuş diebilirim | ||
|
||
muhteşem, insanı uzaklara alıp götüren, çook derinlerden gelen ve beni ilk dinlediğim zamanlarda ağlatmayı başaran mükemmel ötesi bir şarkı...
|
||
|
||
muhteşem, insanı uzaklara alıp götüren, çook derinlerden gelen ve beni ilk dinlediğim zamanlarda ağlatmayı başaran mükemmel ötesi bir şarkı... ![]() evet hele bide şebom eklenince cok daha güzel olmuş |
||
|
||
muhteşem bi şarkı gerçekten de..harunun sesine şebneminki de eklenince hakkaten müthiş olmuş..dinlerken kötü oluyorum valla..
|
||
|
||
cok güzel bi sarkı sebonunda geri wokalı yıne süper kime yazildıgını da cok merak edıyorm ![]() |
||
|
||
ya çoook dinledim bu şarkıyı ama geçenlerde ilk defa dinlerken ağladım.hemde çooooooook..artık dinlerken tutamıyorum kendimi yaaaaaaaaa...of off... (harbiden mütiş bir şarkı)
|
||
|
||
| Süper bi şarkı!!!Şebnem Ferah vokali çok ii olmuş... | ||
|
||
açıkcası benim bu albümde en az etkilendiğim bi parça am a cidden şebonun olması çok ii olmuş ama şarkı da zaten güzel ![]() |
||
|
||
şeboyla düet olduğunu duydum. şarkıyı hayecanla dinlemeye başladım.şebonun sesini sonlara doğru duysamda çoook başarılı düet ve şarkı. hikayesine gelince harun abi'nin 5 yıllık sevgilisi varmış şafak diye ona yazılmış olabilir.
|
||