|
||
| bence şarkıyı kelimelerle anlatmak çok zor...albümü dinlediğimde aklımda kalan şarkılardan biri.şebnem ferah'ta renk vermiş.zaten şebo ile harun birleşince ne kadar güsel bişi çıkabileceğini tahmin etmiştim...tek kelimeyle açıklamak gerekirse !!!!! SÜPER!!!!! |
||
|
||
bencede çok süper bir şarkı....acaba kim sevgilisine yazdı? ?
|
||
|
||
| yaa arkadaşlar bize ne kimin kime yazdığından alemsiniz ha.. | ||
|
||
gerçekten hiçbir şey istemez. isteyecek hali kalmaz..
|
||
|
||
| harun içten,haykıra haykıra söylemiş.şeboyla da müthiş olmuş.etkilenmemek,yaranın acımaması imkansız! | ||
|
||
Size diyorum gruptan biri aşık oldu, ateş bacayı sarmış anlayacağınız kim ama bilemem kesinlikle dogru :D:D:D:D
|
||
|
||
ya kime yazıldığı önemli değil de harun abi radyo n101de kendisinin yazdığını söylemişti
|
||
|
||
| ilk dinlediğimde bana çok kötü bir anı hatrlatan ama sonra dinlemk istemedğim bir şarkı.şebonun sesi ile güzel bir şarkı olmş ama | ||
|
||
| Albümü aldığımda ilk şirketi dinledim ve beğendim. Sonra k. sevgilimi dinledim ve en seVdiim parçası da KÜÇÜK SEVGİLİM...Gerçekten süper morrr... w değil v olacak. İletilerimize özen gösterelim |
||
|
||
| Benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın? diyo orda kopuyor herşey yaa...süper bir şarkı | ||
|
||
| ya abi bukardarmı güzel ve etkileyici bir şarkı olurya yani bide o benim küçük sevgilim diyişi insanı bitiriyor yani MOR VE ÖTESİNİ nekadar tebrik etsem azdır BRAVO (TOİ YEU EM MORVE ÖTESİ) | ||
|
||
| YA bukadarmı güzelbir şarkı olabilir yani o KÜÇÜK SEVGİLİM diyişi insanı kendinden geçiriyor yani insanı bitiyor MOR VE ÖTESİ ni nekadar tebrik etsem azdır iyiki varsın morve ötesi (TOİ YEU EM MOR VE ÖTESİ) |
||
|
||
| özellikle bu aralar çok sık dinlediğim , şebnem ferah ın sesiyle ayrı bir güzellik getirdiği , mükemmel bir şarkı... | ||
|
||
| Bi dakka yaa... Toi Yeu Em Mor ve Ötesi ne demek??? |
||
|
||
| burchu hanıma olumlu yönde katılıyorum ve mvo sinin daha birçok projelerde şebnem le düetlerini bekliyorum | ||