|
||
| Bence şarkıları çok süper ve sesi de çok güzel aynı kadife gibi sesi.Ayrıca şarkılarını içtenlikle okuyor.e daha ne olsun | ||
|
||
| fena degıl severım bazı sarkılarını dınlerım ayrıca cokta tatlı bırısii | ||
|
||
| Duygusal Bi Kişilik Ve bazı Şarkılarınıda çok Seviyorum | ||
|
||
| Yeni pop'culardan sevdiğim tek kişi. | ||
|
||
| bazı şarkıları çok güzel ben yalın ı seviyorum | ||
|
||
| gelme adlı parçası aynı bir rock şarkısı gibi.o şarkıyı çok seviyorum.güzel bir sesi var.ama şarkılarının bu kadar güzel olmasında kargo grubunun çok büyük katkısı var. çünkü albümünde davulları kargonun davulcusu burak,klavyeleri kargonun kalveyecisi serkan,gitarları kargonun gitaristi selim çalıyor.zaten selim aynı zamanda yazlının prodüktörü. |
||
|
||
| Bir kaç şarkısı güzel... | ||
|
||
yalını çok seviyorum .. zaten şarkılarını dinlediğim bi yalın var bide mor ve ötesi ... biraz zıtlık var soundlarında yani yalınla mor ve ötesinin soundlarında ama ikisinide dinliyorum napim son albümü gerçekten güzel.. çıkardığı bütün albümler dinleniyo sanırım yalını beğenen çok var ...
|
||
|
||
| şarkıları çok sıkıcı bir konserlerini izleyeyim dedim uyku bastı ya | ||
|
||
| bana nedense şarkılarının hepsi bir birine benziyor gibi geliyor.nedense pek sevmiyorum yalın ı... | ||
|
||
bazı şarkıları çok güzel...sempatik bir insan....severim ben yalını....
|
||
|
||
| bende çok seviyorum yalını o kadar tatlı ki alıp besleyesim geliyo gerçekten... yarın da konseri varmış gidemiyorum tapi:S | ||
|
||
| bende birkaç şarkısını severim,ama diğer popçulardan daha iyi olduğunu düşünüyorum | ||
|
||
| kendi dalında bence iyi bir isim. işini hakkaten güzel yapıyor yalın | ||
|
||
| tip olarak iyi bazıları sarkılarıda fena degil severim yalını | ||