|
||
Biliyor muydunuz? Ayrıca; Friedrich Nietzsche'nin evlenmediğini herkes bilir. Kadınlar tarafından kendisine hep acı çektirilmiştir ki; kendisi bütün kadınlara fah*şe gözüyle bakmaktadır, pardon bakmıştır. Yani zamanında...(Ha bu arada, filazofları karıştırıyor olabilirim...) Bilmez miyim.Lou Salome olması lazım hep onun yüzünden güvensizliği.. Hayatını okumuştum.. Kadınlara güvensizliği yüzünden çıkmıştır bütün başyapıt sayılabilecek kitapları.. |
||
|
||
sanırım filozofları anlamak imkansız
|
||
|
||
Biliyor muydunuz? Ayrıca; Friedrich Nietzsche'nin evlenmediğini herkes bilir. Kadınlar tarafından kendisine hep acı çektirilmiştir ki; kendisi bütün kadınlara fah*şe gözüyle bakmaktadır, pardon bakmıştır. Yani zamanında...(Ha bu arada, filazofları karıştırıyor olabilirim...) Bilmez miyim.Lou Salome olması lazım hep onun yüzünden güvensizliği.. Hayatını okumuştum.. Kadınlara güvensizliği yüzünden çıkmıştır bütün başyapıt sayılabilecek kitapları.. ![]() Bu filozofların evlenmediğine hiç şaşırmadım ![]() |
||
|
||
| Antik çağda Roma nüfusunun 1 milyonu aştığını, ortaçağda ise 30.000’e kadar düştüğünü... çok ilginç |
||
|
||
bazılarını biliyodum ama yenilerini öğrenmem iyi oldu çok teşekkürler
|
||
|
||
| ilginç | ||
|
||
| bırazını bılıyordum öğrendığim iyi oldu diğerlerını tesekkurler | ||
|
||
| bir kısmını biliyordum.paylaşım için teşekkürler. | ||
|
||
| Bildiklerim vardı ama bilmediklerimde vardı.Paylaşım icin sağol. | ||
|
||
1. Doğan bebeklerimizin %90ının yanlış ebeveynlere teslim edildiğini. 2.şıkta açıkça söyleyeyim dirseğimi yalama gibi bir şey denemedim.. ama 1. şık çok ilgiç geldi.. 2. Domuzların gökyüzüne bakamadığını ve insanların dirseklerini yalayamadıklarını. 3. Uyku sırasında hayatımız boyunca yaklaşık 10 örümcek 60 böcek yediğimizi 4. Bu yazıyı okuyan 10 insandan dokuz tanesinin dirseklerini yalamaya çalıştıklarını, dirseklerini yalamaya çalışmayanlarınsa yazıyı dikkatli okumadıklarını ve birinci şıkkın espri amaçlı yazıldığını... Biliyor muydunuz? Ayrıca; Friedrich Nietzsche'nin evlenmediğini herkes bilir. Kadınlar tarafından kendisine hep acı çektirilmiştir ki; kendisi bütün kadınlara fah*şe gözüyle bakmaktadır, pardon bakmıştır. Yani zamanında...(Ha bu arada, filazofları karıştırıyor olabilirim...) ![]()
|
||
|
||
bazılarını biliyordum.paylaşım için sağol
|
||
|
||
bı kısmını biliodum sadece paylaşım için saol
|
||
|
||
Sokrates'in kıyafet bakımından son derece derbeder bir insan olduğunu... onu hiç böyle bilmezdim cidden
|
||
|
||
• Trajik bir şekilde ölüme mahkum edildiğini... dostluk çok önemli bişey yaa bir ayı vardı sokrates'in.o altın ayı dostlarıyla hapishanede sohbet ederek geçirdi sokrates ve onların gözyaşları arasında zehri içti.dostluk çok önemliydi onun için.
|
||