|
||
| Dünyada herşey maddi şeylerin üzerine kurulu olsaydı var olmadığımı düşünebilirdim.Ya da çözümsüzlükler olmasaydı.Ama hayata baktığımızda herşeyin tıkandığı çıkmaza girdiği anlar vardır ve maneviyat vardır.Bunu din boyutunda söylemiyorum,yani inanmakla ya da inanmamakla alakası yok.İnsansınız ve hissettiğiniz birşeyler var.Gözünüzle görmüyorsunuz,işitmiyorsunuz,dokunmuyorsunuz;ama o adını koyamadığınız şeyleri hissediyorsunuz.Bunlar varken varolmadığımı söyleyemem.pek anlatamamış olabilirim ne demek istediğimi;ama bakalım ne anlaşılırsa | ||
|
||
| ölmeye yaklaşırken var olduğunu anlarsın | ||
|
||
| varım cunku dusunuyorum varım cunku algılıyorum varım cunku hıssedıyorum !!! |
||
|
||
| Hayal kırıklığı yaşıyorsam varım demektir! | ||
|
||
| Düşünebiliyorsam varım demektir... her şeyin bir amacı olduguna inanıyorum | ||
|
||
Ben yoksam sizde yoksunuzdur ; çünkü sizinle konuşuyorum fikir alışverişinde bulunuyorum çevremde ki diğer insanlar gibi.ama birde şu var eğer hepimiz yoksak aynı zamanda bu hepimizin varolduğu anlammına da gelir.çünkü varolmadığımız yerde dahi iletişim kurabiliyoruzdur.karışık biliyorum .saçmada olabilir
|
||