mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Mor ve Ötesi Ekibi

Konu: Can Sertoğlu

Sayfa: [ 1 ] 2 3

14.06.2007 21:32:04
mor ve ötesi grubunun menejeri Can Sertoğlu hakkında söylemek istedikleriniz, düşünceleriniz....

http://www.myspace.com/moremanagement

14.06.2007 23:19:52
ilk yorum benden 9 haziran parkorman dolayısıyla kanım ısındı kulis önünde ayak üstü laflama ve güler yüzü beni sevindirdi ama kendisine çok ısınamadım tam anlamıyla birincisi bostancı konseri 4 mail e her ay yapcaz diye cevap verdi kırılmıştık.yonja muhabbeti kesin can beyden çıktı Kerem'e baksanız ben ilgilenmiyorum diyor çok net ve açık grup pek bakmıyor zaten vizyon farklı o kesimle aşkım baydı artık ya.tasrif etmeyen çok kendilerininde hoşuna gitmiyor ya.
her grubun tshirt i var abi plaj havlusu amaç ne mayo gelmez herhalde kel alaka bir müzik grubu için.
Kendisinin geçmişi pırıl pırıl zaten Arif Mardin'den hatırlarsınız ama artık mvö menejeri olarak söyleniyor o sıfattan kurtuldu .Ama bazen ilk geldiği zamanlar ingilizce albüme net demediği kalmamıştı yalan oldu niye öyle konuştuğunu kestiremedim.Soğuk duruyor diyorlarda nerden bilcez iç dünyalarını adam güler yüzlüymüş mvö elemanları o bilir yaptığını diyorlar işleri ona devrediyorlar.Konser sıklığından şikayetçi olma gibi bir huyum yok güzel yani gidince memnun kaldım şu ana kadar herhalde bir trendshow hoşuma gitmedi ayarladığı projelerden.
playstation için Serkan gibi komiklikler yapıcak birine benzemiyor daha oturaklı biri hani yencekmişsin hissi vericeksin ama yenemiyceksin hissi hatırlayan vardır ııı bu Can'da pek gözükmüyor. Tshirtleri mağazalarda görmek istiyoruz kendisine daha ne kadar mail atcaz yok internetten istediğini satış olmaz hesap numaram yok zaten giripte alışveriş yapıyım abi yap işte bir organizasyon tshirt almak istiyorum alla alla ya Grin
İstanbul dışındakileride düşün azcık unutma organizasyonlar Ankara yine iyide diğer iller isyanlarda.

cambazimbenim 15.06.2007 08:15:35
canım abim....
beni hiçbir zaman kırmayan , ne istediysem yapan biri... iyi ki bu grubun ekibinde varsın... bana çok iyiliğin dokundu... her şey için burdan da sana binlerce kez teşekkürler... yaptıkların unutulmazdır benim için...
 Smiley

entel 15.06.2007 08:55:57
iyi bir kişiliktir!. yardımları dokunmadı değil anlayışlı biri severim kendilerini :)herşey için teşekkürler canım abim Smiley

cagico 15.06.2007 15:34:19
walkman gibi benim de kanım 9 haziran parkorman konserinde ısınmıştır kendisine. gerçi önceden de bana yaptığı bir kötülük yoktu, maillerimin hemen hemen hepsine cevap yazmıştır, ilgili bir kişidir ama benim domuzluğum üstümdeydi sanırım kendisini pek sevememiştim.  9 haziran tarihi itibariyle kötü düşüncelerim azalmaya başlamışıtr. hatta kendisini sevdiğim bile söylenebilir. çok seviyorum demek için de birazcıcık daha zamana ihtiyaç var sanırım. bir de morlar'ın fikrine saygı duymak gerek, eğer onlar her şeyi ona devretmişse, ona güveniyorlarsa biz de güvenebiliriz demektir. benim en uyuz olduğum uygulaması yonja'ydı. hala da anlamam neden böyle yaptığını. bir de konserlerin azlığı kötü kanımca. 2004-2005 senelerine bakınca bir sürü konser olmuştur ama can abi dönemiyle konser sayısında ciddi bir azalma söz konusudur. bunun nedenini de merak eder dururum. gerçi konserlerde artış var gibi duruyor şu aralar. neyse işte sonuç itibariyle iyi bir adama benziyor. e morlar da güveniyorlarsa biz ne diyelim artık. bu arada can abi 9 haziran'da gösterdiğin ilgiyi unutmaycağız. çok sağol valla! Cheesy

cagico 15.06.2007 15:36:48
bir de mvö'nün sahnesini hazırlayan, konser esnasında da olan aksaklıklarda hemen koşturan bir önemli kişi daha vardır. hatta mvö'nün resmi sitesinde de fotoğrafları var. adını merak ediyorum o kişinin de. bileniniz var mı acaba?

cambazimbenim 15.06.2007 15:42:57
bir de mvö'nün sahnesini hazırlayan, konser esnasında da olan aksaklıklarda hemen koşturan bir önemli kişi daha vardır. hatta mvö'nün resmi sitesinde de fotoğrafları var. adını merak ediyorum o kişinin de. bileniniz var mı acaba?
hangisi acaba? resmin linki koyabilirsen belki yardımcı olurum

cagico 15.06.2007 15:51:28
:S özür dilerim resmi sitede yokmuş. yanlış hatırlıyormuşum. ama tarif edebilirm. ince uzun, saçı da uzun sayılır sakallı, kaşında piercingi var. esmer. sahneyi o hazırlıyor, mutlaka görmüşsünüzdür.

cambazimbenim 15.06.2007 15:56:39
:S özür dilerim resmi sitede yokmuş. yanlış hatırlıyormuşum. ama tarif edebilirm. ince uzun, saçı da uzun sayılır sakallı, kaşında piercingi var. esmer. sahneyi o hazırlıyor, mutlaka görmüşsünüzdür.
inan çıkartamadım... :S

cagico 15.06.2007 15:58:55
sorun değil. zaten bir daha görürsem konserde,ki mutlaka görcem, sorcam kim olduğunu! Grin Cheesy

cambazimbenim 15.06.2007 15:59:55
sorun değil. zaten bir daha görürsem konserde,ki mutlaka görcem, sorcam kim olduğunu! Grin Cheesy
iyi fikir... Wink

15.06.2007 16:38:52
Arkadaşlar Çağla gibi ben de sahnede bazı işleri yapanları merak ediyorum.Mesela biri vardı; esmer, uzun saçlı, hafif japonu andıran.Biri daha vardı, sarışın,sakallı, ben ilk gördüğüm de Çilekeş'ten Ali Şimşek'e benzetmiştim.Onlar hakkında bilgi olan biri yardım ederse iyi olur?

cagico 15.06.2007 17:00:12
o japon'u andıran benim de dediğim kişi sanırım.ama kim? parkorman'daki konserde çilekeş'in de sahnesini hazırladı. konser esnasında kerem abi'nin davuluyla ilgili bir şey oldu, onu halletti, bantladı falan. kim o kim?? Huh

cambazimbenim 15.06.2007 17:03:03
o japon'u andıran benim de dediğim kişi sanırım.ama kim? parkorman'daki konserde çilekeş'in de sahnesini hazırladı. konser esnasında kerem abi'nin davuluyla ilgili bir şey oldu, onu halletti, bantladı falan. kim o kim?? Huh
arkadaşlar sanırm hatırladım o kişiyi ama ismini bende bilmiyorum... ama ali s. ile bayağı yakındılar benim gördüğümde şakalaşmalar vs...
ama ismine gelince bilmiyorum...  (umarım karştırmıyorumdur...  Huh )

cagico 15.06.2007 17:05:42
neyse ya. ben sorunca öğrencez nasılsa. Grin can abi'nin başlığını katlettik bu arada. Cheesy can abi'den devam artık. o kişiyi şimdilik burada bırakalım bence! Wink Cheesy

Sayfa: [ 1 ] 2 3