|
||
| Yıldızımın barışmadığı kişi.Konserlere pek önem vermediğini düşünüyorum. | ||
|
||
Yıldızımın barışmadığı kişi.Konserlere pek önem vermediğini düşünüyorum. evet yaa önceden daha bi fazla konser olurdu şimdi ayda yılda 1
|
||
|
||
evet yaa izmiride fazla boşladığını düşünüyorum...
|
||
|
||
daha çok konser istiyoruz:'(
|
||
|
||
Ailecek beğeniyoruz kendisini... ![]() morlara yakışır birisi olduğunu düşünüyorum... İyi kalpli insan...
|
||
|
||
| Rakun'un başına geçti, masa başı işçisi oldu kendisi. Ne morlarla ilgileniyor doğru dürüst ne de maillere cevap veriyor...Çok yoruluyorsa Rakun da yapacak çok fazla masa işi varsa söylesin seve seve onun işlerini yaparım! Artık çok sıkmaya başaldı..Kaç aydır doğru dürüst konser ayarlamıyor... | ||
|
||
dün şeffaf oda programında can abi de vardı çekmeden edemedim kendisini ![]()
|
||
|
||
dün şeffaf oda programında can abi de vardı çekmeden edemedim kendisini Gerçekten iyi yapmışsın!Ben de kaç gündür arıyordum ama buLamıyordum!!!İşte mucizevi adam can sertoğLu!!!Ahhh,şu site her derde deva!!! ![]() ![]()
|
||
|
||
Her müzik piyasasında olduğu gibi kendince işini yapan bir insan
|
||
|
||
| çok iyi bir kişiliğe benzyor bence !!!!
|
||
|
||
Bugün telefonla konuşma fırsatı buldum kendisiyle valla heyecandan kaç litre ter döktüm hatırlamıyorum Mvöfan.com barışarock'ta stand açıyor dedi.Biliyorum üyeyim ben de diyecektim ama ukalalık olmasın diye demedim Çok iyi biriymiş esasen Çok sempatik ve şeker konuşuyor Özellikle "evvvet" deyişi
|
||
|
||
Bugün telefonla konuşma fırsatı buldum kendisiyle valla heyecandan kaç litre ter döktüm hatırlamıyorum Bugün bende Can sertoğlunun olduğundan farkında olmadan konuştum Mvöfan.com barışarock'ta stand açıyor dedi.Biliyorum üyeyim ben de diyecektim ama ukalalık olmasın diye demedim Çok iyi biriymiş esasen Çok sempatik ve şeker konuşuyor Özellikle "evvvet" deyişi ![]() İyi biri olduğuna katılıyorum hafifte espirili bi kişilik xD Aylardır Can sertoğlundan cevap bekleyenler Rakunu arasınlar haha Neden Barışarocka katılıcakları sitede yazmıyor dedim çok yakında yazıcak falan dedi sonra çok yakında dediğim 1 kaç dakika sonra dedi
|
||
|
||
| Dünkü cana yakınlığı çok tatlıydıı yaa =)) -"Alın kızlar koskoca kulis istediğiniz kadar vakit geçirin" bu kadar yakınlık pek beklemiyordum çok iyi birisi ya..
|
||
|
||
Dünkü cana yakınlığı çok tatlıydıı yaa =)) Yorumlara bakılırsa Can abi iyi birine benziyor. (: Ben çok fazla Mor ve Ötesi konserine gitmediğim için henüz karşılaşmış değilim.Ancak son zamanlarda konserlere de pek gelmiyor sanırsam.
-"Alın kızlar koskoca kulis istediğiniz kadar vakit geçirin" bu kadar yakınlık pek beklemiyordum çok iyi birisi ya.. |
||
|
||
Dünkü cana yakınlığı çok tatlıydıı yaa =)) Yorumlara bakılırsa Can abi iyi birine benziyor. (: Ben çok fazşa Mor ve Ötesi konserine gitmediğim için henüz karşılaşmış değilim.Ancak son zamanlarda konserlere de pek gelmiyor sanırsam.-"Alın kızlar koskoca kulis istediğiniz kadar vakit geçirin" bu kadar yakınlık pek beklemiyordum çok iyi birisi ya.. Burda her konserde oluyor nerdeyse ![]() Gizem'min de söylediği gibi son konserde pek bir cana yakındı kendisi.. |
||