mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Mor ve Ötesi Ekibi

Konu: Can Sertoğlu

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4

sipariş 17.08.2007 12:37:29
Yıldızımın barışmadığı kişi.Konserlere pek önem vermediğini düşünüyorum.

arsizz_kofte 17.08.2007 13:42:34
Yıldızımın barışmadığı kişi.Konserlere pek önem vermediğini düşünüyorum.

evet yaa önceden daha bi fazla konser olurdu şimdi ayda yılda 1 Sad

* Nevermind(!) 02.09.2007 14:50:31
evet yaa izmiride fazla boşladığını düşünüyorum...  Angry

animemanga 02.09.2007 17:27:30
daha çok konser istiyoruz:'( Cry Cry Cry Cry

m.yiğit 10.11.2007 12:25:18
Ailecek beğeniyoruz kendisini...  Grin  Tongue
morlara yakışır birisi olduğunu düşünüyorum...  Smiley İyi kalpli insan...  Smiley

charmed 31.01.2008 00:32:35
Rakun'un başına geçti, masa başı işçisi oldu kendisi. Ne morlarla ilgileniyor doğru dürüst ne de maillere cevap veriyor...Çok yoruluyorsa Rakun da yapacak çok fazla masa işi varsa söylesin seve seve onun işlerini yaparım! Artık çok sıkmaya başaldı..Kaç aydır doğru dürüst konser ayarlamıyor...

mvö_fann 03.03.2008 10:08:03
dün şeffaf oda programında can abi de vardı çekmeden edemedim kendisini Cheesy

GitarkoliK 13.07.2008 09:59:12
dün şeffaf oda programında can abi de vardı çekmeden edemedim kendisini Cheesy

Gerçekten iyi yapmışsın!Ben de kaç gündür arıyordum ama buLamıyordum!!!İşte mucizevi adam can sertoğLu!!!Ahhh,şu site her derde deva!!! Roll Eyes Smiley

derin miray 21.07.2008 22:49:53
Her müzik piyasasında olduğu gibi kendince işini yapan bir insan Roll Eyes

hayko_ferman 29.07.2008 11:33:19
çok iyi bir kişiliğe benzyor bence
!!!! Wink

gözdeniz 06.08.2008 18:04:25
Bugün telefonla konuşma fırsatı buldum kendisiyle valla heyecandan kaç litre ter döktüm hatırlamıyorum Grin Mvöfan.com barışarock'ta stand açıyor dedi.Biliyorum üyeyim ben de diyecektim ama ukalalık olmasın diye demedim Grin Çok iyi biriymiş esasen Smiley Çok sempatik ve şeker konuşuyor Cheesy Özellikle "evvvet" deyişi Grin

Edda. 06.08.2008 18:05:59
Bugün telefonla konuşma fırsatı buldum kendisiyle valla heyecandan kaç litre ter döktüm hatırlamıyorum Grin Mvöfan.com barışarock'ta stand açıyor dedi.Biliyorum üyeyim ben de diyecektim ama ukalalık olmasın diye demedim Grin Çok iyi biriymiş esasen Smiley Çok sempatik ve şeker konuşuyor Cheesy Özellikle "evvvet" deyişi Grin
Bugün bende Can sertoğlunun olduğundan farkında olmadan konuştum  Grin İyi biri olduğuna katılıyorum hafifte espirili bi kişilik xD Aylardır Can sertoğlundan cevap bekleyenler Rakunu arasınlar haha Grin Neden Barışarocka katılıcakları sitede yazmıyor dedim çok yakında yazıcak falan dedi sonra çok yakında dediğim 1 kaç dakika sonra dedi  Grin

* Nevermind(!) 30.08.2008 20:25:35
Dünkü cana yakınlığı çok tatlıydıı yaa =))

-"Alın kızlar koskoca kulis istediğiniz kadar vakit geçirin"  bu kadar yakınlık pek beklemiyordum çok iyi birisi ya..  Smiley

derin miray 07.10.2008 17:23:51

-"Alın kızlar koskoca kulis istediğiniz kadar vakit geçirin"  bu kadar yakınlık pek beklemiyordum çok iyi birisi ya..  Smiley

Yorumlara bakılırsa Can abi iyi birine benziyor. (: Ben çok fazla Mor ve Ötesi konserine gitmediğim için henüz karşılaşmış değilim.Ancak son zamanlarda konserlere de pek gelmiyor sanırsam.

*Pollyanna 08.10.2008 21:48:11

Yorumlara bakılırsa Can abi iyi birine benziyor. (: Ben çok fazşa Mor ve Ötesi konserine gitmediğim için henüz karşılaşmış değilim.Ancak son zamanlarda konserlere de pek gelmiyor sanırsam.

Burda her konserde oluyor nerdeyse  Roll Eyes
Gizem'min de söylediği gibi son konserde pek bir cana yakındı kendisi..

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4