mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Mor ve Ötesi Ekibi

Konu: Volkan Gürkan

Sayfa: [ 1 ] 2

14.06.2007 21:45:59
bırak zaman aksın da  kayıt ve miks de
gül kendine de  prodüktör koltuğu ve  kayıt da
dünya yalan söylüyor da editing ve  kayıt da
büyük düşler de  kayıtlar ve davul kayıtlarında imzası olan grubun lise yıllarından beri tanımış olduğu isim  nam ı değer kıl
buyrun efendim ...

http://morveotesi.com/fotograf.tsp?al=getir&veri=Galeri&bilgi=sergi&do=resmigoster&pid=1452&dizilim=isim_azalan

15.06.2007 16:44:26
Cheesy bana gitarın resmini çektirmedi gitti o dedi yeni toplanmıştı.
neden kıl diyorlar acaba.her konserdeki hali şu eklenen resim.
kaç konserdede gördüysem aynı sweat vardı üstünde Cheesy
Volkan'dı gren basçısıyla paslaşıyorlardı o sesi yükseltsene dedi kablolarla  sorunu oldu basçının  seside açmıştı has....tir dedi ses yankılanınca gülüşmüşlerdi baya Cheesy

cambazimbenim 15.06.2007 16:58:02
tanımıyorum ama çoraplarının maşallahı vardı geçtiğimiz harbiye konserinde... bermuda bir şort ve dizlerine kadar uzanan beyaz çoraplar oldukça hoştu... Grin

cagico 15.06.2007 16:59:01
meşhur beyaz çoraplar volkan bey yani! Cheesy

dünya selam söylüyor 22.06.2007 19:04:04
İsimsiz kahramanımız Grin Anlaması gereken kişiler ( Pelin ve Ceren ). Grin

myriame 24.06.2007 02:51:07
Cheesy bana gitarın resmini çektirmedi gitti o dedi yeni toplanmıştı.
neden kıl diyorlar acaba.her konserdeki hali şu eklenen resim.
kaç konserdede gördüysem aynı sweat vardı üstünde Cheesy
Volkan'dı gren basçısıyla paslaşıyorlardı o sesi yükseltsene dedi kablolarla  sorunu oldu basçının  seside açmıştı has....tir dedi ses yankılanınca gülüşmüşlerdi baya Cheesy
komik bir anıymış arada sırada o tür teknik kazalar yaşanıyor Smiley

25.06.2007 21:07:41
İsimsiz kahramanımız Grin Anlaması gereken kişiler ( Pelin ve Ceren ). Grin

bağcılar konserinde önümüzden geçen, konuşsak mı konuşmasak mı dediğimiz kişi Smiley tabi biz karar verene kadar o rüzgar gibi geçti Cheesy ama bence kendisi çok cana yakın ve sempatik biri... 20 haziran'da kulis kapısında beklerken görevliler önce onu içeri almadılar bir anlığına... o da "ben gruptanım." deyip gülmüştü adamlar da onun o haline biraz şaşırıp içeri almışlardı hemen. o haline derken öyle bir sıcaklıkla söyledi ki bunu ben bile hayran hayran baktım kendisine Cheesy iyi ve başarılı biri bence iyi ki mor ve ötesi ekibinde yer alıyor Wink

25.06.2007 21:36:27
Derin Esmer'in çıkacak albümünde prodüksiyonluk Derin Abi ve Volkan Gürkan tarafından yapılıyormuş.Derin Abi'nin sitesinde yazıyordu.

26.06.2007 10:53:08
Ekşi sözlükte gördüm.Eğer doğruysa 11 Kasım doğum günüymüş. Smiley
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=volkan+gurkan

yuxexes 27.06.2007 09:42:00
annesi bizim okulumuzun mezun derneği başkanlarından. Cheesy ama hiç bir faydasını göremedik sağolsun:(
annesi onun ve abisi hakkında çok şey anlattı. yanlış hatırlamıyorsam şöyle demişti volkan gürkan hakkında:
''insan ne olursa olsun istediği işi yapmalı. benim iki oğlum var. biri Türkiye'de liseyi bitirdikten sonra yurtdışına gidip mühendislik okudu ama istediği mühendislik değildi. sonra tekrar yurtdışına giderek müzik konusunda okudu, kendini geliştirdi. yani bizim istediğimizi değil, kendi istediğini yaptı. şimdi de Türkiye'nin en iyi gruplarından birinin prodüktörlüğünü yapıyor: mor ve ötesi'nin''
tabi son cümleden sonra salonda alkış patlaması oldu Grin vay be dedik.

29.06.2007 22:44:04
Aaaa yeni fark ettim. Grin Grin Resmi sitede Gül Kendine albümünün prodüktörü olarak ''kıl'' yazıyor. Grin
http://www.morveotesi.com/albumler.tsp?al=album_detay&album=3
Benim evdeki albümde de kıl yazıyormuş. Cheesy

derin miray 11.09.2007 23:55:21
tam tanımıyorum ama mvö nün en eski ekiplerinden biri olduğunu biliyorum..
başarılı olduklarını biliyorum.. umarım mvö"yü hiç bırakmazlar Wink

mrvgzm 06.05.2008 14:02:31
ege turnesinin ilk ayağı olan dikilide konser bittikten sonra biz imza almak için çırpınırken,bir anda gördüğüm ve sağolsun kendisi grup üyelerinin yanına gidip posterimi adıma imzalatan,müthiş sempatik bir insan.ayrıca 5marttaki saklıfest sonrası kendisiyle bi fotomuz bile vardır..sakin gelecek birkaç gün sonra orda da tekrar tekrar fotoğraını çekeceğim süper insan..konser sonrası resimleri siteyle paylaşırım:)

CıZıRTı 31.05.2008 21:26:18
trendshow'07'de tam dibinden mor ve ötesi'ni izlemiştik  Grin o kalabalık içinde en arkalarda kalınca volkan gürkan'ın olduğu o yükseklikte sahneyi tam görüp,iyi eğlenmiştik  Roll Eyes ayrıca bağcılar konserinde de önümüzden geçerken bize tip tip baktığını bilirim  Grin  Tongue

burakpurple 01.06.2008 00:29:56
 Grin bu gece onu gördüm.-kııııl diye bağırdım  Grin

Sayfa: [ 1 ] 2