|
||
| bırak zaman aksın da kayıt ve miks de gül kendine de prodüktör koltuğu ve kayıt da dünya yalan söylüyor da editing ve kayıt da büyük düşler de kayıtlar ve davul kayıtlarında imzası olan grubun lise yıllarından beri tanımış olduğu isim nam ı değer kıl buyrun efendim ... http://morveotesi.com/fotograf.tsp?al=getir&veri=Galeri&bilgi=sergi&do=resmigoster&pid=1452&dizilim=isim_azalan |
||
|
||
bana gitarın resmini çektirmedi gitti o dedi yeni toplanmıştı.neden kıl diyorlar acaba.her konserdeki hali şu eklenen resim. kaç konserdede gördüysem aynı sweat vardı üstünde ![]() Volkan'dı gren basçısıyla paslaşıyorlardı o sesi yükseltsene dedi kablolarla sorunu oldu basçının seside açmıştı has....tir dedi ses yankılanınca gülüşmüşlerdi baya
|
||
|
||
tanımıyorum ama çoraplarının maşallahı vardı geçtiğimiz harbiye konserinde... bermuda bir şort ve dizlerine kadar uzanan beyaz çoraplar oldukça hoştu...
|
||
|
||
meşhur beyaz çoraplar volkan bey yani!
|
||
|
||
İsimsiz kahramanımız Anlaması gereken kişiler ( Pelin ve Ceren ).
|
||
|
||
bana gitarın resmini çektirmedi gitti o dedi yeni toplanmıştı.neden kıl diyorlar acaba.her konserdeki hali şu eklenen resim. kaç konserdede gördüysem aynı sweat vardı üstünde ![]() Volkan'dı gren basçısıyla paslaşıyorlardı o sesi yükseltsene dedi kablolarla sorunu oldu basçının seside açmıştı has....tir dedi ses yankılanınca gülüşmüşlerdi baya ![]()
|
||
|
||
İsimsiz kahramanımız Anlaması gereken kişiler ( Pelin ve Ceren ). ![]() bağcılar konserinde önümüzden geçen, konuşsak mı konuşmasak mı dediğimiz kişi tabi biz karar verene kadar o rüzgar gibi geçti ama bence kendisi çok cana yakın ve sempatik biri... 20 haziran'da kulis kapısında beklerken görevliler önce onu içeri almadılar bir anlığına... o da "ben gruptanım." deyip gülmüştü adamlar da onun o haline biraz şaşırıp içeri almışlardı hemen. o haline derken öyle bir sıcaklıkla söyledi ki bunu ben bile hayran hayran baktım kendisine iyi ve başarılı biri bence iyi ki mor ve ötesi ekibinde yer alıyor
|
||
|
||
| Derin Esmer'in çıkacak albümünde prodüksiyonluk Derin Abi ve Volkan Gürkan tarafından yapılıyormuş.Derin Abi'nin sitesinde yazıyordu. | ||
|
||
Ekşi sözlükte gördüm.Eğer doğruysa 11 Kasım doğum günüymüş. ![]() http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=volkan+gurkan |
||
|
||
annesi bizim okulumuzun mezun derneği başkanlarından. ama hiç bir faydasını göremedik sağolsun:(annesi onun ve abisi hakkında çok şey anlattı. yanlış hatırlamıyorsam şöyle demişti volkan gürkan hakkında: ''insan ne olursa olsun istediği işi yapmalı. benim iki oğlum var. biri Türkiye'de liseyi bitirdikten sonra yurtdışına gidip mühendislik okudu ama istediği mühendislik değildi. sonra tekrar yurtdışına giderek müzik konusunda okudu, kendini geliştirdi. yani bizim istediğimizi değil, kendi istediğini yaptı. şimdi de Türkiye'nin en iyi gruplarından birinin prodüktörlüğünü yapıyor: mor ve ötesi'nin'' tabi son cümleden sonra salonda alkış patlaması oldu vay be dedik.
|
||
|
||
Aaaa yeni fark ettim. Resmi sitede Gül Kendine albümünün prodüktörü olarak ''kıl'' yazıyor. ![]() http://www.morveotesi.com/albumler.tsp?al=album_detay&album=3 Benim evdeki albümde de kıl yazıyormuş.
|
||
|
||
| tam tanımıyorum ama mvö nün en eski ekiplerinden biri olduğunu biliyorum.. başarılı olduklarını biliyorum.. umarım mvö"yü hiç bırakmazlar
|
||
|
||
| ege turnesinin ilk ayağı olan dikilide konser bittikten sonra biz imza almak için çırpınırken,bir anda gördüğüm ve sağolsun kendisi grup üyelerinin yanına gidip posterimi adıma imzalatan,müthiş sempatik bir insan.ayrıca 5marttaki saklıfest sonrası kendisiyle bi fotomuz bile vardır..sakin gelecek birkaç gün sonra orda da tekrar tekrar fotoğraını çekeceğim süper insan..konser sonrası resimleri siteyle paylaşırım:) | ||
|
||
trendshow'07'de tam dibinden mor ve ötesi'ni izlemiştik o kalabalık içinde en arkalarda kalınca volkan gürkan'ın olduğu o yükseklikte sahneyi tam görüp,iyi eğlenmiştik ayrıca bağcılar konserinde de önümüzden geçerken bize tip tip baktığını bilirim
|
||
|
||
bu gece onu gördüm.-kııııl diye bağırdım
|
||