|
||
| mor ve ötesi nin ilk albümünden bu yana ekibinde olan sanat yönetmeni kişi grubun 5. elemanı olarak da söylenir http://morveotesi.com/fotograf.tsp?al=getir&veri=Galeri&bilgi=sergi&do=resmigoster&pid=1466&dizilim=isim_azalan |
||
|
||
Ali Soner sevdiğim bir insan.Okul içinde bana yardım etmişti .Sağolsun en farklısı benim ödevim olmuştu. Ona bir daha teşekkür ediyorum.
|
||
|
||
| hmm.. ali bey.. sessiz ama güclü .. içince sokak serserisi .. merdiven boşluğu heveslisi | ||
|
||
| Kendisi Sakin'in resimlerini de çekmiştir. Sakin'in web sitesinden galeriye girdiğimizde "fotoğraflar: ali soner" yazısıyla karşılaşıyoruz her resmin altında... www.sakinweb.com |
||
|
||
bugünden itibaren daha da çok sevdiğim kibar mor ve ötesinin 5. elemanı
|
||
|
||
daha sevip sevemediğime karar veremedim... ![]() ama seviyorum yav abimi
|
||
|
||
''anam'' Ali Soner! Güzel fotoğraflar çeken abimiz. Elindeki diğer fotoğrafları düzenleyip resmi siteye bir atsa fena olmaz hani.
|
||
|
||
morveotesi.com'daki fotoğraf işini salan kişi... Onun yerini almayı planlıyoruz hazır boşlamışken ![]() ee ne de olsa Mor ve Ötesi fotoğrafları çekmek bir ayrıcalıktır.
|
||
|
||
sorularımı cevapsız bırakmayan,güzel fotoğraf çeken,sıcak kanlı iyi insan ali abiiiii
|
||
|
||
| Kendisi dünyanın en iyi insanıdır . | ||
|
||
iyidir ali iyi
|
||
|
||
bencede güzel foto lar var ben ençok harun abiyi seviyorum şaka sizleride seviyorum
|
||
|
||
| çok harikA bir insan o mvömün 5. elemanı. | ||
|
||
| tanıştıktan sonra daha da çok sevdiğim güzel insan. | ||
|
||
severiz sayarız efendimm
|