|
||
| Büyük Düşler'in en iyi şarkısı diyebilirim çok iyi bir parça olmuş nedense bunda diğer şarkılara göre farklı bir hava seziyorum sizin yorumlarınız neler peki?!? çok eski bir öykü bu insanlar durmuş bekliyorlar o gelecek hiç gelmiyor ruhum öğrensin artık bu ağlatan eski oyunu çocuklar ve hayvanlar tüm gece yalnız konuştular öğrenince oyunu o masal yine başladı parlaklaştı evren birden sorular ve cevaplar bir bir hepsi yok oluyorlar öğrenince sonunu hayat yeniden başladı parlaklaştı evren birden seninleyim mutluluk kalbimde çözülmüş ulaşamaz bana yanlış sesler senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle senleyim rüyadan farksız tek özleyen sen değilsin senleyim şansımız artmış kaybolursam şarkı söyle kaybolursam şarkı söyle kaybolursam... |
||
|
||
| ben ısınamadım bu şarkıya nedense.. | ||
|
||
| diğerleri gibi süper olan şarkılardan biri. sözler çok değişik olmuş. çok sevdim. |
||
|
||
| güzel ama buda iddasız | ||
|
||
| şarkıyı yani sözlerini neye istinaden yazmıslar bilmiyorum ama güzel olmus..... | ||
|
||
| "çocuklar ve hayvanlar tüm gece yalnız konuştular öğrenince oyunu o masal yine başladı. Parlaklaştı evren birden.." "....kaybolursam şarkı söyle!" Ben bu şarkıyı çok sevdim. Sözler de süper! Basit görülmemesi gereken bir parça bence.. |
||
|
||
| ben az once mor ve otesının konserınden gelıyorum harun abının dedıgıne gore 1999 dan berı bekleyen bı sarkıymıs bence oturmus bana gorede albumun en guzel sarkısı harıka daha ne soylesem kı gunde kac kez dınledıgımı bılmıyorum ve bıkmadımda bıkmıyacak gıbıyım | ||
|
||
| bence bu sarkı dinlendikçe daha çok sevilcek...tek özleyen sen değilsin...bura çok güzel | ||
|
||
| bence 'uyan' LA 'ÇOCUKLAR VE HAYVANLAR' değişse iyi olurmuş biri diğerlerine göre sert bii de yumuşak kalmış |
||
|
||
| senleyim rüyada farksız kaybolursam sarkı söyleeeeeeee ben de cok sevdim bu sarkıyı | ||
|
||
| uyan ın eşdeğeri gibi geldi bana laflar şak şak soluğunu kesiyo insanın durup bi düşünüyosun kendi yaşamını sorguluyosun..anlayana tabi.. O GELECEK HİÇ GELMİYOR... |
||
|
||
| harun tekin kendi de uyan'ın diğerlerine göre sert kaldığını söylemişti ben anlamı bakımından söylememiştim anlayana diyene | ||
|
||
| seninleyim mutluluk kalbimde çözünmüş ulaşamaz bana yanlış sesler senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle... |
||
|
||
| sarkının sozlerı cok gusel onceden hiç sevmemeıştım acıkcası ama sımdı bayılıorum dınledıkce kanım ısındı sarkıya resmen muzıgı cok hoşuma gıdıo
|
||
|
||
bence harika bir şarkı evet müziği çok güzel ![]() |
||