|
||
Senleyim rüyadan farksız tek özleyen sen değilsin!!Senleyim şansımız artmış kaybolursam şarkı söyle :DBu şarkıda diğerleri gibi HARİKA
|
||
|
||
| senleyim rüyadan farksız tek özleyen sen değilsin senleyim şansımız artmış kaybolursam şarkı söyle kaybolursam şarkı söyle kaybolursam... ...son zamanlarda dilimden düşmeyen kısım... |
||
|
||
| son albümde en sevdiğim şarkı!!! ' ruhum öğrensin artık bu ağlatan eski oyunu (!) |
||
|
||
| neden bilmiyorum ama bu şarkının bendeki yeri çok ayrı... bu şarkıyı dinlemek bir ihtiyaç oldu bende... |
||
|
||
| çok etkileyici bir şarkı bence.... "kaybolursam şarkı söyle..." |
||
|
||
| "o masal yine başlladı parlaklaştı evren birden.." büyük düşler i ilk dinlediğimde bu şarkının bendeki önemi çok büyüktü.. o yüzden önemli bi yeri vardır kalbimde. |
||
|
||
| senleyim rüyadan farksız tek özleyen sen değilsin senleyim şansımız artmış kaybolursam şarkı söyle buraya ben de bitiyorum hatta şu an bu şarkıyı dinliyordum ama gerek vokal gerek müzik ve en önemlisi söz harika..ben ilk dinlediğimde çok eski bir öykü bu...ruhum öğrensin artık bu ağlatan eski oyunu bölümlerinden aşktan bahsettiğini çıkarmıştım tabi her mor ve ötesi şarkısında olduğu gibi bu şarkıda da her dinleyişte yeni ve daha doğru anlamlara ulaşıyoruz ayrı mesele..cidden süper şarkı gene |
||
|
||
Dinlerken kendimi küçük bir çocuk gibi hissetmemi sağlayan şarkı... Başladığı anda kendimi ağaçların, nehirlerin olduğu bir bahçede gibi hissediyorum...
|
||
|
||
| bende çok severim bu şarkıyı..özellikle de "kaybolursam şarkı söyle" lafı çok güzel yaa | ||
|
||
| çok süper bir şarkı tamamen dilime dolamnış kısmı'KAYBOLURSAM ŞARKI SÖYLE!' ÇOK GÜZEL ÇOK |
||
|
||
| son dönemlerde taktığım mvö şarkısı kesinlikle acayip eğlenceli ve sözleri süper | ||
|
||
| çok seviyorum bu şarkıyı seninleyim mutluluk kalbimde çözülmüş ulaşamaz bana yanlış sesler senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle harika ya offf.. | ||
|
||
| ismi hep murathan mungan eserleri olan 'çocuklar ve büyükleri' ile 'yabancı hayvanlar'ın birleşimiymiş gibi geliyor... gerçekten-yaylılar bakımından özellikle-albümdeki yerini sağlama almış,görmezlikten gelinmeyecek bir şarkı... |
||
|
||
büyüleyici bir havası var
|
||
|
||
severek dinliyorum çok hoş bi mvö şarkısı daha
|
||