|
||
| Süper süper süper.. | ||
|
||
| senleyim rüyadan farksız tek özleyen sen değilsin! buraya giriş çok güzel harun burayı söylerken mideme ağrılar giriyor
|
||
|
||
| seninleyim mutluluk kalbimde çözülmüş ulaşamaz bana yanlış sesler senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle Daha ne olsun.. Su sarki sözlerine bir bakin..
|
||
|
||
| "mutluluk kalbimde çözülmüş" mükemmel.. |
||
|
||
| cok güzel bence, sözleriyle, herseyiyle, favorilerim arasinda | ||
|
||
| ulaşamaz bana yanlış sesler'de ne demek istiyor ben anlamadım | ||
|
||
| insanların ikili ilişkilere burunu sokmasıyla alakalı olsa gerek.... sonuçta aşk saf ve öznel bi duygu... |
||
|
||
| bu şarkı çoook özel.. | ||
|
||
| İSMİ BANA GÜZEL GELMEDİĞİ İÇİN İLK BAŞTA DİNLEMEDİM AMA MERAK ETTİM VE DİNLEDİ ŞİMDİ ÇOOOK ÇOK ÇOOOOK SEVİYORUM MİDİSİNE BAYILIYORUM BAŞINDAKİ MİDİ İNSANIN İÇİNE HUZUR VERİYOR ÇOOK HOŞ VE SAKİN KISACASI BUDA MÜKEMMEL YAA |
||
|
||
| AYRICA KAYBOLURSAM ŞARKI SÖYLE DE MÜKEMMEL BİR SÖZ BAYILDIM BEN HEP SÖYLÜYORUM ZATEN KAYBETMEM SİZİ DAHA YENİ BULDUM BAYILIYORUM BAZI YERLERİ TATLI VE SAKİN SÖYLEMENİZE... |
||
|
||
çok farklı yerlere götürüyor beni bu şarkı...müziği muhteşem sözleri muhteşem, ama anlayana... olmazsa olmazdı gerçekten en sevdiğim yeri şu: senleyim rüyadan farksız,kaybolursam şarkı söyle.........
|
||
|
||
| senleyim rüyadan farksız tek özleyen sen değilsin senleyim şansımız 'ARTMIŞ' kaybolursam şarkı söyle çok güzel yha bu sözler acayip oluyorum dinlerken |
||
|
||
| senleyim rüyadan farksız tek özleyen sen değilsin senleyim şansımız artmış kaybolursam şarkı söyle sözlere bakarmısınız bir defa çok güzel ya özellikle tek özleyen sen değilsin ne kadar güzel bir cümle |
||
|
||
| arkadaşlar bu şarkıyı diğer şarkılardan eminim çok dinledim ve bıkmıyorum şarkının her yeri çok güzel anlamlı anlamsız harika bir parça olmuş mor ve ötesi grubumuza çok teşekkür ediyorum;) | ||
|
||
| Aslında çok derin bi anlamı var... Ben çok seviyorum bu şarkıyı dinledikçe daha da çok seviyorum. İçinde aşk var ama karmaşık bi aşk olsa gerek bu... | ||