|
||
Aslında çok derin bi anlamı var... Ben çok seviyorum bu şarkıyı dinledikçe daha da çok seviyorum. İçinde aşk var ama karmaşık bi aşk olsa gerek bu... karmaşık ki ne karmaşık..kördüğüm kördüğüm..
|
||
|
||
| çok güzel bi şarkı bu yha | ||
|
||
| burak abi yazmış bu şarkıyı | ||
|
||
burak abi yazmış bu şarkıyı çok da güzel yazmış.....
|
||
|
||
| bu sarkinin girisini de cok seviyorum. "kaybolursam sarki söyle.." |
||
|
||
| herkes bi okuyuşta veya bi dindeyişte anlayamaz.. mor ve ötesi şarkıları her dinleyişte insanda başka izler bırakıyor.. "şansımız artmış" kaybolursam şarkı söylee......... |
||
|
||
| pek bir sevdiğim, hiç bıkmadan defalarca dinleyebileceğim, müziği beni benden alan mvö şaheseridir bu parça... son zamanlarda daha çok dinler oldum.. "hayat yeniden başladı, parlaklaştı evren birden.." hele şu sözün üstüne diyecek birşey bulamıyorum.. "seninleyim mutluluk kalbimde çözülmüş, ulaşamaz bana yanlış sesler" (: |
||
|
||
| TEK ÖZLEYEN SEN DEĞİLSİN... | ||
|
||
çok hüzünlü bi müziği var..
|
||
|
||
söylenecek söz yok ki bu şarkıya
|
||
|
||
| seninleyim mutluluk kalbimde çözülmüş ulaşamaz bana yanlış sesler senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle burası en süper kısmı..
|
||
|
||
| ilk dinleyişimden itibaren çok sevdim ya.. kaybolursam şarkı söyle.. of kopuyorum orsa çok güzel ve de çok başarılı bence.. | ||
|
||
senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle sözler muhtesem hergün dinliyorum alıp götürüyor beni
|
||
|
||
SENLEYİM RÜYADAN FARKSIZ...! ![]() Harika |
||
|
||
bu şarkı da diğerlerinden farklı olarak biraz daha aşkk kokuyor "o masal yine başladı parlaklaştı evren birden seninleyim mutluluk kalbimde çözülmüş bulaşamaz bana yanlış sesler" nickime bile yazdım bu sözü çok güzel dinlemekten bıkmadığım bir şarkı.(bütün Mor Ve Ötesi şarkıları)
|
||