|
||
| KAYBOLURSAM SARKI SÖYLE | ||
|
||
| çok bi farkı yok sence bir farkı varmı arkadaşım varsa ne? | ||
|
||
seninLeyim mutLuLuk kaLbimde çözüLmüş uLaşamaz bana yanLış sesLer senLeyim rüyadan farksız kayboLursam şarkı söyLe ruhum öğrensin artık bu ağLatan eski oyunu Süper sözler...Çok sevdiğim bi şarkı!!! |
||
|
||
valla nerdeyse en sevdiğim şarkılarından biri olmaya aday kendisi ![]() |
||
|
||
| kayboluursanızzz bu sarkıyıı söyleyiiin!! | ||
|
||
| Büyük Düşlerin en güzel parçalarından biri. Ne kadar doğrudur bilemeyeceğim ama önceden sözlerinin daha farklı olduğunu bu albüme girmeden önce biraz değişerek bu son halini aldığını duydum. Olsun varsın bence bu halide çok iyi ve büyüleyici. Kaybolursam şarkı söyle... | ||
|
||
| albümdeki en beendiğim şarkılardan biri sendeyim rüyadan farksıızzzz......... | ||
|
||
| insana huzur Veren bi şarkı w kullanmama konusunda özen gösterelim.. |
||
|
||
| ruhumun ögrensin artık bu aglatan eskı oyunu.... bıtıyorum bu sarkıya |
||
|
||
ruhumun ögrensin artık bu aglatan eskı oyunu.... burası beni de bitiriyo.. |
||
|
||
| Bu da MVÖ nün her zaman ki gibi güzel olan şarkılarından biri ve insanı dinlendirirken düşündürüyor.Çok gizemli bir havası var. 'O gelecek hiç gelmiyor' dan sonra ki müzik çok hoşuma gidiyor. |
||
|
||
| ilk duydugumda kendi kendime 'ya bu nası şarkı harika' dedim sürekli dinledim sonra ablama dinlettim'bundan daha iyisi varmı albumde'dedi.ben bu şarkıyı tanımlicak pek fazla sözcük bulamıyorum yine harikalar yaratmışlar.. | ||
|
||
'Tek özleyen sen değilsin..' Bu şarkı hakikaten güzel! Müziği ve sözleriyle insanı alıp götüren parça. |
||
|
||
| seninleyim.mutluluk kalbimde çözülmüş.ulaşamaz bana yanlış sesler. senleyim.rüyadan farksız. kaybolursam şarkı söyle...... senleyim.rüyadan farksız.tek özleyen sen değilsin. senleyim.şansımız artmış. kaybolursam şarkı söyle...... bu sözler benim de çok hoşuma gidiyor. |
||
|
||
| ben en çok bu şarkısını seviyorum özellikle -o gelecek hiç gelmiyor- ve -kaybolursam şarkı söyle- bölümü çok güzel | ||