|
||
| yaylılarla iyice zanginleşmiş muhteşem bi şarkı.............. | ||
|
||
| senleyim şansımız artmış kaybolursam şarkı söyle.. harika.. |
||
|
||
| itler ve çocukları anlatıyo burda bence. çocukların nasıl beyninin köreltildiğini ve düşüncelerini yaymaya çalıştıklarından bahsediyo. |
||
|
||
| çok sevdiğim 4 şarkı arasında =) en güzel yeri de Ruhum Öğrensin Artık Bu Ağlatan Eski Oyunu | ||
|
||
yaylılarla iyice zanginleşmiş muhteşem bi şarkı.............. katılıyorum ve beni en etkileyen sözlerden biri "kaybolursam şarkı" söyle |
||
|
||
| seninleyim ,mutluluk kalbimde çözünmüş..ulaşamaz bana yanlış sesler..senleyim,rüyadan farksız,kaybolursam şarkı söyle.. fazla söze gerek yok.. |
||
|
||
seninleyim ,mutluluk kalbimde çözünmüş..ulaşamaz bana yanlış sesler..senleyim,rüyadan farksız,kaybolursam şarkı söyle.. daha ne olsunki herşeyi açıklamışlar işte mvö
fazla söze gerek yok.. |
||
|
||
| çok güzel ya nakaratına bayıldım büyük düşler albümünün en iyi şarkılarından biri | ||
|
||
| Dünyanın zulümlerinden çok onun güzelliklerini bilen insanlar; çocuklar ile kendi düzenini kurmuş hayvanlar arasında ortak bir nokta var aslında; ikisi de ayak altında dolaşan, ezilen, masum canlılar..İşte onları birleştiren özenle hazırlanmış parça 'çocuklar ve hayvanlar'. Onlar kaybolunca arkalarından bu parçayı söyliyeceğim. Tabi ben de kaybolmazsam.. | ||
|
||
kesinlikle çok güzel... Beni anlatıyo sanki. sürekli dinliyorum ve sıkılmadım sıkılacağımı da düşünmüyorum
|
||
|
||
| seninleyim rüyadan farksız... tek özleyen sen değilsinn!!! her seferinde beni benden alan bir şarkı kii
|
||
|
||
| içimden geleni dışarı haykıran beni tamamlayan en güzel şarkı... | ||
|
||
| en sevdiğim 2. parça birincisi de büyük düşler | ||
|
||
| senleyim rüyadan farksız kaybolursam şarkı söyle... çok güzel bir şarkı hele birkaç gündür dilime dolandı yataktan kalkınca mırıldanmaya başlıyorum
|
||
|
||
Dünyanın zulümlerinden çok onun güzelliklerini bilen insanlar; çocuklar ile kendi düzenini kurmuş hayvanlar arasında ortak bir nokta var aslında; ikisi de ayak altında dolaşan, ezilen, masum canlılar..İşte onları birleştiren özenle hazırlanmış parça 'çocuklar ve hayvanlar'. Onlar kaybolunca arkalarından bu parçayı söyliyeceğim. Tabi ben de kaybolmazsam.. harika yorum ![]() öyle gerçekten de.. ama umarım onlar da kaybolmaz sen de kaybolmazsın.. |
||