|
||
| BENCE HERKEZİN İÇİNDE OLMALI YANİ 14 DE OLSA 17 DE OLSA OLGUN OLABİLİR İNSAN (TABİ YERİNE GÖRE:D) | ||
|
||
olmamalı diyorum,söze gerek yok ya sevdiğimiz şarkıcıların konserinede gidemeyeceksek...
|
||
|
||
| eğer bizi düşünüyolarsa yaş sınırı koymasınlar ve güvenliği vs.artırsınlar,tabi İNSANLIKTAN çıkmış İNSANLARIMIZIN da yardımıyla | ||
|
||
| mekana göre değişir ama genelinde olmasın 17 yaşında biri olarak ben rahatsızım | ||
|
||
| mor ve ötesi ise olması çok saçma...dinleyici kitlesinin bir çogu -18 yaş.daha hard gruplarda olması şart. catafalque,pickpocket,pentagram vs vs..gibi daha çok belirli bir kesime hitap eden gruplar için gerekli. |
||
|
||
| bence olmamalı!! | ||
|
||
| bence kişinin yaşı önemli değil eğer ailesine güven verebiliyorsa artık çocuk olmadığının farkındaysa ve sorumluluklarını iyi bilecekse konsere gidebilmelii zarardan uzak duramayan ve 18 yaş üstü olan insanlar da var mesele yaş değill kişilik meselesi eğer kişilik oturmuşsa akıl baştaysa gidilebilinir tabii ama kendine, ailene güven vermiyorsan otur ewde ne olursa olsun tabi sanatçıya da bağlı eğer sanatçı da sorumluysa kötü örnek olmayacak insansaa gidilebilinmelii yanii mor ve ötesiini oluşturan bu değerli grubun insanları çok iyi örneklerr meselaa mvö konserinde sınır olmamalıı ama herkes mvö olamıyor ne yazık kiii |
||
|
||
| mor ve ötesi konserlerinde olmamalı konserde gecırecegı zaman dısarıda yaptıklarından daha faydalıdır möv konserı her acıdan -18liler için daha guvenlı | ||
|
||
| bence olmamalı ama çok küçük çocukların gelmeside sakıncalı.alkol alımında kararını bilmeyen dengesizler herşeyi çok güzel mahvedebiliyorlar.. | ||
|
||
| bizim ülkemizin ezikliğini gösteriyo kanımca..bi araştırma yapılsA çoğu toplumda yaş sınırı daha aşığılarda..sadece konser yönünden değil heryönden ele alırsak sigara satımıda 18 yaşından küçüklere satılmıyodu?bunu uygulayan bi kaç yer var ki zaten yaşadığım yer çok büyük bir şehir değil vermeyen yerleri bilip başka yerden alabiliyorum.bi kural var ama adam gibi uygulanıyomu hayır.peki bu sınırlama niye?göstermelik adına olan şeyler.cafelere baskınlar yapılır polisler formalı öğrencileri dışarı çıkarır cafeye +18 uygulaması gelir 2 gün sonra öğrenciyle geçinen yer tekrar eski haline döner.neden bu kuralcılık insanlar aşmayı biliyo aşamadığı yerlerde sadece çekip gidiyo.evet konserler yaş sınırları ben veye siz giremiyoruz belki 15 16 yaşındaki birinin içeri girdiği hiç düşünmediniz mi ? yok tanıdğım yok abim hoop sokuyolar içeri sonrada +18 uygulama...hani nerdeee?? 18+x olanlarıda görüyoruz,içip içip dağıtıp ahkam kesenleride..sınırlamalar hiç bi zaman kalkmaz insan gibi olanlara hep bi sınırlama var zaten.. | ||
|
||
| olmamalı çünkü 18 yaşından küçük olduğum için en çok istediğim konserlere gidemiyorum!!! en fazla 13 yaş sınırı olmalı |
||
|
||
| kesınlıkle olmalı | ||
|
||
| oLmamali kesinlkleee | ||
|
||
yaş sınırı olmayan konserlerde verılebılır..Ama sankı tum yas sınırları kalksa gelıcekler her konsere ya !!! Yas sınırı olmalı tabi ki oyle ınce sesleriyle muzık yapan grubun muzıgını dınlemek yerıne cıyak cıyak bagıran tipler hoş olmuyor..buyuyunce gitsinler biz bosunamı bekledık o kadar
|
||
|
||
Kesinlikle olmamalı.. Yaş sınırı olan konserlere sinir oluyorum. ![]() Neyse ki bir ay sonra 18'ime gircem ama bence olmamalı..18 yaş sınırı değil de kaliteli insanlar seçilebilse keşke... (Keşke mümkün olabilse yani )
|
||