|
||
15 olsa daha iyi olur.. Kendisi 15 ya ondan öyle diyor ![]() Şaka bir yana bence de 15 ya da 16 olmalı. |
||
|
||
| Yerine gore olsun yada olmasın. | ||
|
||
Olmamalı ama bazı konserlerin 18 yaş sınırı olmasının da nedenleri vardır.Boşuna koymuyorlardır herhalde.
![]() |
||
|
||
olmalı canım barda ne işi var çocukların... kesinlikle 18, yaşasın 18 |
||
|
||
| ya çeşit çeşit insan var serserilerle çocukların aynı ortamda bulunabileceği bir konserse olmalı bence... | ||
|
||
| 18 inden küçüğüm ama olmalı diyorum...içkili ortamda işimiz yok BENCE 18 YAŞ SINIRI YERİNE İÇKİ YASAĞI OLMALI |
||
|
||
18 yaş sınırı bazı ortamlarda şart..iyi ki var 18 mesela bazı konserlerde yaş sınırı olmadığında 14 15 16 yaşındaki kızlar (kesinlikle genelleme yapmıyorum.) önümüzde oynayarak şarkılara resmen ayaküstü klip çekiyorlar.bu da konser esnasında gayet sinir bozucu bir durum olabiliyor.bu yüzden bence iyi ki 18 var!!!
|
||
|
||
| Bence 18 yaş sınırı olmalı.Bence bir yerden sonra ciddiyet bozuluyor (Yanlış anlamayın) Yaşasın 18 |
||
|
||
18 yaş sınırı bazı ortamlarda şart..iyi ki var 18 Evet bu konuda çok haklısınız bunu yapan o kadar çok var ki.Özellikle mvö konserlerinde gördüm cambaz'ı sevgililerine armağan ediyorlar, resmen dans ediyorlar,işin felsefesiyle ilgileri bile yok.Ama bunu 18 yaşında olup yapanlarda var.Örneğin arkadaşlar görmüş izmir konserinde 25 yaşındaki iki bayan Harun Tekin için neler neler demişler.Yani yaşla pek bir alakası var gibi gelmiyor bana...Bu yüzden olmamalı diye düşünüyorum 15 yaşında bir insan olarak (:
mesela bazı konserlerde yaş sınırı olmadığında 14 15 16 yaşındaki kızlar (kesinlikle genelleme yapmıyorum.) önümüzde oynayarak şarkılara resmen ayaküstü klip çekiyorlar.bu da konser esnasında gayet sinir bozucu bir durum olabiliyor.bu yüzden bence iyi ki 18 var!!! ![]() |
||
|
||
18 yaş sınırı bazı ortamlarda şart..iyi ki var 18 Evet bu konuda çok haklısınız bunu yapan o kadar çok var ki.Özellikle mvö konserlerinde gördüm cambaz'ı sevgililerine armağan ediyorlar, resmen dans ediyorlar,işin felsefesiyle ilgileri bile yok.Ama bunu 18 yaşında olup yapanlarda var.Örneğin arkadaşlar görmüş izmir konserinde 25 yaşındaki iki bayan Harun Tekin için neler neler demişler.Yani yaşla pek bir alakası var gibi gelmiyor bana...Bu yüzden olmamalı diye düşünüyorum 15 yaşında bir insan olarak (: mesela bazı konserlerde yaş sınırı olmadığında 14 15 16 yaşındaki kızlar (kesinlikle genelleme yapmıyorum.) önümüzde oynayarak şarkılara resmen ayaküstü klip çekiyorlar.bu da konser esnasında gayet sinir bozucu bir durum olabiliyor.bu yüzden bence iyi ki 18 var!!! ![]() Gözde'ye katılıyorum Bence de yaşla alakası yok ............
|
||
|
||
Olmamalı!
|
||
|
||
| bence olmamalı. altta kalanın canı çıksın derler ya güzelim ülkemde de 18 den küçük olan konserlere giremesin diyorlar. fakat konserler içkisiz mekanlar haline getirilse ya da kamera gibi ekipmanlar yasak olsa daha iyi olur. | ||
|
||
olmamalı bence. çünkü velisiz gidemiyorum konserlere..
|
||
|
||
| olmamalı bende 17 yaşında biri olarak olmasını istemem | ||
|
||
18 ime az kaldıgı için olmalı bnce ![]() |
||