|
||
Ben genel olarak düşündüm. Bence 18 yaş sınırı olmalı veya grup içinde 18 yaşından büyük biri olmalı. Bende 17 yaşındayım az kaldı
|
||
|
||
içkili ortamlarda şart...mesela babylon orda ki atmosfer... yani mutlaka şart..ama içkisiz ortamlarda mantıksız.. birde yanında aynı soyaddan biri olursa yaş sınırı kalkmalı abime inanmadılar abim olduğuna girdik tabii de yani zaten şöyle birşey de var.. o kadar oraya kadar zahmet edip gelmişsin bilete para vermişsin sıkıysa sokmasınlar....
|
||
|
||
sınır olsun ya da olmasın şimdiye dek hiç sorun yaşamadım... ondan fark etmez diyorum...
|
||
|
||
sonuçta mor ve ötesi nin 18 yaş sınırı olan konserleri genelde alkollü mekanlarda o da mekanın getirisi bu kesinlikle mekanın bi tecihi sanatçıya bağlı değil gerçi biz genelde konsere girmenin bi yolunu buluruz hep yaş sınırı olsada sanmıyorum grubun " evet 18 yaş sınırı koymalıyız" dediğini
|
||
|
||
| 18 yaş sınırının bazı konserlerde olması doğru ama bazılarında da gerçekten saçma olabiliyor... | ||
|
||
| bence konserine göre değişir mesela mor ve ötesi konserlerinde şiddet unsurlarıyla gösteri yapmıo ama şiddet unsurlarıyla gösteri yapan gruplar da var bu yüzden konserine göre değişir bence... tabi aynı zamanda mekana göre de değişir | ||
|
||
bence konserine göre değişir mesela mor ve ötesi konserlerinde şiddet unsurlarıyla gösteri yapmıo ama şiddet unsurlarıyla gösteri yapan gruplar da var bu yüzden konserine göre değişir bence... bence de
|
||
|
||
sınır olmalı , zaten gereklide...
![]() |
||
|
||
| 17 yaşındayım ama olmalıı |
||
|
||
olmamalı yaaaaa
|
||
|
||
18 inden küçüğüm ama olmalı diyorum...içkili ortamda işimiz yok BENCE 18 YAŞ SINIRI YERİNE İÇKİ YASAĞI OLMALI olmamalı özeliklede mor ve ötesi konserlerinde bencede içki yasağı olmalı
|
||
|
||
15 olsa daha iyi olur.. Kendisi 15 ya ondan öyle diyor ![]() Şaka bir yana bence de 15 ya da 16 olmalı. ama profilde 255 yazıyor
|
||
|
||
| Olamamalı bence.Müziğin yaşı mı olurmuş?! Yani evet içkili, sigaralı ortamlarda olsun evet de alakasız konserlerde bile +18 oluyor...
|
||
|
||
aslında olmalı 13 14 yaşındakilerin ne işi var orda bazı konserlerde hiç de uygun olmayan durumlar olabliyor
|
||
|
||
| Mor Ve Ötesi 2008 yılında sadece bir kere Ankara'ya (5 Mart2008 )geldi.Saklıkent'e geldi.İstanbul'daki kadar konserleri olmuyor Ankara'da.18 yaş sınırı nedeniyle gidemedim.O yüzden 18 yaş sınırı olmamalı ya da 18 yaş sınırı olmayan yerlerde daha çok konser vermeliler. | ||