|
||
| ben bu parçayı ilk dinledigimde kendimi çok duygusal hissetmiştim bence bu şarkıda verilmek istenen konu çok iyi işlenmiş tam mor ve ötesinden bekledigimiz gibi:) | ||
|
||
| evt sonu harika ya...zaman yok mekan yok hiç bir şey yok....çok sevdiğim bi şarkı.... | ||
|
||
| Herkes çok güzel, bravo,harikasınız demekle yetinmiş (birkaç kişi hariç). Siteye yeni üye oldum. Mor ve Ötesi'ni çocukluğumdan beri dinliyorum. Şunu söylemeliyim ki cevapların hiçbiri beni tatmin etmedi. İşlenmek istenen konu çok güzel işlenmiş... Herkesin ağzında sakız. Tüm şarkılara baktım ve hepsi için hemen hemen aynı yorum yapılmış. Arkadaşlar madem bir anafikir var, bir tema var, onun üzerine konuşun. Mor ve Ötesi'nin şarkıları çok güzel, anlamlı demekle geçirelemeyecek kadar yoğun içerikli şarkılar. Tüketici topluma katkıda bulunmayın ve birileri seviyor, beğeniyor diye, sadece kulağa hoş geliyor diye dinlemeyin. Mor ve Ötesi'nin kendini içine kapatarak yoğun sözler söylemesi olağan. Bu şarkıların hemen hemen hepsi birilerine gönderöme yapıyor. Farklı farklı kurumlara, devletlere, ideolojilere, kişilere... ve siz bunların hepsini harika demekle bitiriyorsunuz. Ayrıca eminim ki birçoğunuz anlamıyor vermek istediği anafikri çok güzel işlemiş... Bu ne demektir ya Anlamıyorsanız sorun. Abuk subuk polemikler yaratmayın evi yok, eli yok... İstediğinizi kabul edebilirsiniz. Ona göre yorumlarsınız. Mor ve Ötesi aklını çalıştırabilen dinleyiciler istiyor. Onların pohpohlanmaya ihtiyacı var mı sizce? |
||
|
||
| kördüğüm hakkındaki yorumlara devam edelim | ||
|
||
zaman yook mekan yooook hiçbirşeeeey yok yaralı bir meleeeek vaar eriyoor....çoşuyom burda.. aynen benimde harun çok güzel söylüyo orayı bi de müzik iyice coşturuyo insanı süper süperrr.... |
||
|
||
| Ya ben mor ve ötesinin bütün şarkılarının hastasıyım.Kördüğüm de süper.Mor ve ötesinin şarkılarını anlatmaya kelimeler yetmez | ||
|
||
| grubunu birlikte sergileyebilecekleri en güzel şarkılardan | ||
|
||
| parlak kutularda toy mühendisler>>>gereğinden fazla yükseltilmiş bir takım insan için, bozuk ve sahte hep havadisler>>>>>gerek tvnin gerek her şeyin herkesin ne kadar düştüğünü,sahte oyunların çoğaldığını anlatmak için, yer yarıldı herkes hala kibar>>>>>>>Savaşlar,çatışmalara kavgalar dönüyor ama millet hala duyarsız umursamaz bir tavra bürünmüş belki böyle hallolur her şey diye düşünüyorlar 'ı anlatmak için, durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm>>>>daha önce neden isyan etmedim şimdi her şey bir hastalık halinde ve hastalık çok ilerledi bu bir KÖRDÜĞÜM haline geldi, olabilir belki diye düşünüyorum ama benim düşüncelerim çok basittir Mor ve Ötesi'nin düşünceleri şarkı sözleri ise çok derin... |
||
|
||
| işteeee benim şarkım ;)yok böyle bi şarkı daha yok benim için....neden nickim kördüğüm :)nedendir bilmiyorum bu şarkının bende :)ki yeri çok başka bu şarkıya klip gelmeli bana kalırsa DURDUM DURDUM KENDİME GÜZEL BİR AĞ ÖRDÜM KİMSE BİLMEZ KİMSE BİLMEZ BU BİR KÖRDÜĞÜM.... ZAMAN YOK,MEKAN YOK,HİÇBİRŞEY YOK... YARALI BİR MELEK VAR...ERİYOR....
|
||
|
||
| gercekten guzel bı sarkı partıden sonrakı albumdekı en ıyı sarkı |
||
|
||
| sarkının sonu cıdden cok guzel mor ve otesının kotu yaptıgı bırsey yok zaten cok farklı anlamlar tasıyor bence sarkı vermek mvö cok farklı bır mesaj verıyor bence sarkılarnın hepsnde duygusalllktn yana farklı mesajlar var aslında zaten mvö özel kılan seyde bu bence Zaman yok mekan yok Hiçbirşey yok Yaralı bir melek var eriyor... |
||
|
||
| harika bir sarkı bence.zaten harunun sesine hasteyım ya o nasıl bir ses anlıyamıorum ya:)..MÜTİŞSİNİZ YA HARİKA SARKIIIIII:p |
||
|
||
| kördüðüm kim bilir neler oldu yer yarýldý herkes hala kibar parlak kutularda toy mühendisler bozuk ve sahte hep havadisler bu mudur bana reva gördüðün kimseler bilmez bu bir kördüðüm ne ilk ne de son beraber bekledik yaptýðýmýzdan ne kadar emindik durdum durdum kendime güzel bir að ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüðüm bu şarkı benim şarkım ya müthiş bir şarkı ben ayıp olmazmıdan sonra artık kördügüme klip bekliyorum çok gecikti kördügüm |
||
|
||
| bu şarkı çok güzel bence benm sevdiğim en güzel şarkılarından biri | ||
|
||
| bu şarkıya denilebilecek tek şey muhteşem bi şarkı nedense bu şarkıyı ayrı bi seviyorum çok güzel ya |
||