|
||
| benim hala ümidim var mor ve ötesinden kördügüme ben klip bekliyorum eger klip olursa havalara uçarım benim en sevdigim şarkıda tüm müzikler içinde. | ||
|
||
| albümün en sevdiğim şarkısıdır ve bence müziğinin yanında sözler daha bir anlamlı geldi bana.. durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm... |
||
|
||
| en sevdiğim şarkı...çift vokal şeklinde yapmışlar bide şarkıyı süper olmuş bence | ||
|
||
çok severim bu şarkıyı
|
||
|
||
| avrupa turnesinden sonra klip gelirse kördügüm olur inşallah bu klibi hep bekliyecegim ve nasıl bir klip olacagınıda merak ediyorum. | ||
|
||
| Bu bir Kördüğüm=) | ||
|
||
| ısrarla klip bekliyorum ben kördügüme. | ||
|
||
| mükemmel bi şarkı herzamanki gibi derinden sarsıyo anlamlı en sevdiğim büyük düşler şarkısı | ||
|
||
| klip gelir inşallah. | ||
|
||
| çokk severim bu şarkıyı umarım klip gelir | ||
|
||
| en sevdiğim şarkıları müthiş yaa | ||
|
||
| muhteşemin gerçek anlamı ... normalde bir şarkıyı 2-3 kere dinlemek sıkıntı verir ama mor ve ötesi bu durumu aşmış bi grup ... dinledikçe dinleyesi geliyor insanın ...!! | ||
|
||
| bu şarkıyı çok begeniyorum klip gelirse harika olur. | ||
|
||
insallah bu sarkiya klib gelir, cok begendiigim sarki, dinledikce aklima mor ve ötesi konseri geliyor cünkü konsr öncesi arabayla harun abinin arabasini takip ederken arkasindan bu sarkiyi acmisitik , yani dinledikce o an aklima geliyor
|
||
|
||
| SON NAKARATINA HASTAYIM BU ŞARKININ YAAA!!! KENDİM BİR DİKEN OLUYOM DİNLERKEN...
|
||