|
||
| kördüğüm çok deişik bi şarkı ya...ii dokundurmalar var hem toplumsal olarak hemde kişisel olarak... ya bide ben yaralı bi melek var evi yok diye biliyodum o kısmını
|
||
|
||
| ya bende o kısmı tam olarak anlayamadım bi türlü "eriyor" mu "evi yok" mu "eli yok" mu nedir?? | ||
|
||
| eriyo diyo | ||
|
||
eriyo diyo eriyoR diyor..
|
||
|
||
| ya bende 'evi yok' diye anlamıştım??? | ||
|
||
| bi kere sarkının güzelini tartısmaya gerek bile yok sonucta mvö bnm en begendigim sarkı diebiliriz sarkınin müzigini duydugum anda bu benim sarkım dedim | ||
|
||
| ''yer yarıldı herkes hala kibar'' sözü içinde bulunduğumuz durumu çok iyi anlatıyor. yine müthiş şarkı.favorilerimden biri. | ||
|
||
albümde en sevdiğim şarkı bu kesinlikle sözleri ve müziği çok güzel sonuna doğru bi coşuyorumki tutabilene aşk olsun efet arkadaslar yaa benım favorı sarkım bu yaa trance muzık gıbı yaaa ![]()
|
||
|
||
başından sonuna kadar olağanüstü güzellikde bir şarkı
|
||
|
||
| erıyorrr | ||
|
||
| dün yaseminle konserine gittik ve o kısma özellikle dikkat ettik. EVİ YOK!!! zaten kafiyenin uyması için evi yok uyumlu oluyor. | ||
|
||
evi yok diyor bence de
|
||
|
||
| BENCE ELİ YOK | ||
|
||
yeni bi boyut kazandı olay eli mi yok evi mi yok yoksa hiçbiişii yok eriyo mu nese bencede evi yokkk
|
||
|
||
yaVV şimdi dikkatlice bikaç kez dinledim ama haala tam olarak çözmüş değilim ;Dama eriyor demiyor onu anladım sanırım.....bide sonunda 'k'harfi çıkıyor o zaman ya evi yok ya eli yok ama yaralı dediğine göre belki eli yok olabilir diye düşünüyorum ve sanırım saçmalıyorum
|
||