|
||
| müthis bir sey bu parca o kadar güzel calinmis yorumlanmiski insani kendine asik ediyor resmen | ||
|
||
| Kendimi karmakarışık hissettiğimde bu şarkı gelir aklıma.. | ||
|
||
| bana göre büyük düşlerin en güzel şarkısı çok begeniyorum bu şarkıyı ya özellikle son nakaratta bitiyorum ben. | ||
|
||
bir süre sonra fecii sıktı beni
|
||
|
||
| albümde en çok dinlediğim parça budur heralde | ||
|
||
| büyük düşler albümünün en güzel şarkılarından biri. ben çok seviyorum bu şarkıyı. | ||
|
||
bana göre büyük düşlerin en güzel şarkısı çok begeniyorum bu şarkıyı ya özellikle son nakaratta bitiyorum ben. aynen sana katilyiorum, tam düsündügümü yazmissin
|
||
|
||
genel klasmanda en sevdiğim 3.şarkısı
|
||
|
||
| bu şarkıya bitiyorum ben en sevdigim mor ve ötesi şarkılarından diye bilirim.harika bir şarkı. | ||
|
||
| kesinlikle çok güzel bi şarkı en sevdiğim şarkıları | ||
|
||
bu şarkının melodisine bitiorum,sözler bi harika zaten,daha ne denilebilir ki
|
||
|
||
müziği süper sözler zaten mükemmel e daha ne olsun kii gerçekten bu albümdeki en iyi şarkı bence "durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm" işte söz ve müziğin bittiği nokta mükemmel yaa
|
||
|
||
| harika ve ötesi..ben bu şarkıyı dinleyince acayip melankolik oluyorum ya..keş falan diyorlar ama yok böyle birşey ..blir de sözlerinde ne demek istediğini hala anlamadım ben..arkadaş ben zaten hiçbir şarkıdaki sözü doğru dürüst anlayamıyorum öyle bir felsefe yapıyorlar ki beni aşıyor..bu şarkıda da öyle.. | ||
|
||
| Ben de şurayı şu şekilde anlıyorum ; Parlak kutularda toy mühendisler Çok görkemli yerlerde,çok güzel konumlardaki insanlar beceriksiz ve toydur Ben çok uzun zaman sonra bu anlamı çıkarabildim ![]() |
||
|
||
albümde içimin ısındığı ilk şarkı ayrı bir yeri var o yüzden
|
||