|
||
süper bir sarki... cok begeniyorum ben sözleri cok anlamli..
|
||
|
||
son kısma bayılıyorum .....
|
||
|
||
| bu şarkıda özellikle zaman yok, mekan yok hiçbirşey yok , yaralı bir melek var evi yok kısmını çok seviyorum |
||
|
||
| Şarkı o kadar müthiş ki, girişteki harika gitarlardan sonra Harunun şarkıyada cuk diye oturan sesini duyunca ''Alla Allaaaaah noluyoz nan'' moduna giriyor insan. | ||
|
||
| zaman yoook mekan yoook hiçbir şey yok yaralı bir melek var eriyor mu yaralı bir melek var evi yok mu yaralı bir melek var eli yok mu hiçbir zaman ayırt edemedim burayı ![]() dinlerken yerimde duramadığım şarkı
|
||
|
||
| ...yaralı bir melek var evi yok galba... zaman yoook mekan yoook hiçbir şey yok yaralı bir melek var evi yok galba
yaralı bir melek var eriyor mu yaralı bir melek var evi yok mu yaralı bir melek var eli yok mu hiçbir zaman ayırt edemedim burayı ![]() dinlerken yerimde duramadığım şarkı ![]() |
||
|
||
Ben de şurayı şu şekilde anlıyorum ; Parlak kutularda toy mühendisler Çok görkemli yerlerde,çok güzel konumlardaki insanlar beceriksiz ve toydur Ben çok uzun zaman sonra bu anlamı çıkarabildim ![]() olabilir... |
||
|
||
evet evet orda evi yok diyor..
|
||
|
||
...yaralı bir melek var evi yok galba... zaman yoook mekan yoook hiçbir şey yok yaralı bir melek var evi yok galba yaralı bir melek var eriyor mu yaralı bir melek var evi yok mu yaralı bir melek var eli yok mu hiçbir zaman ayırt edemedim burayı ![]() dinlerken yerimde duramadığım şarkı ![]() şimdi dinledim şarkıyı bu kez eminim yaralı bir melek var evi yok diyor... |
||
|
||
| Çok güzel bir şarkı ! Ve hangi düşüncelerle yazılmış çok merak ediyorum diğer şarkılar gibi.! Herkes için farklı anlamlar ifade etmesi çok güzel O bölümde bende coşuyorum " Zaman yok mekan yok hiç bir şey yok Yaralı bir melek var evi yok.! " |
||
|
||
evt evt orda evi yok dio.. bence eli yok diyor
![]() |
||
|
||
evt evt orda evi yok dio.. bence eli yok diyor![]() hayır evi yok ......... duyum olarak ta uyuyor biraz |
||
|
||
| bnce Eli YOk çünkü öncesinde yaralı bir melek var diyor harun abimiz | ||
|
||
Hayır orada "evi yok" diyor iyi dinleyin..
|
||
|
||
bnce Eli YOk çünkü öncesinde yaralı bir melek var diyor harun abimiz evi yok diyor ................. |
||