|
||
Hayır orada "evi yok" diyor iyi dinleyin..
|
||
|
||
bnce Eli YOk çünkü öncesinde yaralı bir melek var diyor harun abimiz evi yok diyor .................
|
||
|
||
bnce Eli YOk çünkü öncesinde yaralı bir melek var diyor harun abimiz evi yok diyor ................. |
||
|
||
bnce Eli YOk çünkü öncesinde yaralı bir melek var diyor harun abimiz hayır orda eminim evi yok diyor iyi dinleyin... |
||
|
||
| zaten mantıken düşündüğünde de yaralı bir melek var eli yok olur mu hiç? şarkının mantığına uyumsuz yaralı bir melek var evi yok olcak |
||
|
||
| Hayır bence hiç biri ''yaralı bir melek var ERİYOR'' diyor orda zaten bi kere mantık var yaralı bir melek var ELİ YOK hiç olamaz yaralı bir melek var EVİ YOK ta olamaz çünkü şarkının anlam bütünlüğüne ters zaten iyi dinleyince de anlaşılır orada ERİYOR dediği. | ||
|
||
Hayır bence hiç biri ''yaralı bir melek var ERİYOR'' diyor orda zaten bi kere mantık var yaralı bir melek var ELİ YOK hiç olamaz yaralı bir melek var EVİ YOK ta olamaz çünkü şarkının anlam bütünlüğüne ters zaten iyi dinleyince de anlaşılır orada ERİYOR dediği. evet haklsın az önce kördüğümün şarkı sözlerine baktm yaralı bir melek var eriyor diyoor artık tartışmaya gerek yok |
||
|
||
Hayır bence hiç biri ''yaralı bir melek var ERİYOR'' diyor orda zaten bi kere mantık var yaralı bir melek var ELİ YOK hiç olamaz yaralı bir melek var EVİ YOK ta olamaz çünkü şarkının anlam bütünlüğüne ters zaten iyi dinleyince de anlaşılır orada ERİYOR dediği. evet haklsın az önce kördüğümün şarkı sözlerine baktm yaralı bir melek var eriyor dioo artık tartışmaya gerk yok
|
||
|
||
Hayır bence hiç biri ''yaralı bir melek var ERİYOR'' diyor orda zaten bi kere mantık var yaralı bir melek var ELİ YOK hiç olamaz yaralı bir melek var EVİ YOK ta olamaz çünkü şarkının anlam bütünlüğüne ters zaten iyi dinleyince de anlaşılır orada ERİYOR dediği. evet haklsın az önce kördüğümün şarkı sözlerine baktm yaralı bir melek var eriyor dioo artık tartışmaya gerk yok
|
||
|
||
Alıntı sahibi: bilmececi??? link=topic=1135.msg203465#msg203465 date=1212849151 Hayır bence hiç biri ''yaralı bir melek var ERİYOR'' diyor orda zaten bi kere mantık var yaralı bir melek var ELİ YOK hiç olamaz yaralı bir melek var EVİ YOK ta olamaz çünkü şarkının anlam bütünlüğüne ters zaten iyi dinleyince de anlaşılır orada ERİYOR dediği. evet haklsın az önce kördüğümün şarkı sözlerine baktm yaralı bir melek var eriyor dioo artık tartışmaya gerk yok ![]() nerden baktığına da bağlı... |
||
|
||
| kesinlikle "eriyor" diyor | ||
|
||
| şimdi dinledim..dikkat ederseniz harunun söz sonundaki (evi yok derken) kkkkkkk sesini işitebilirsiniz..
|
||
|
||
| Evet kesin ve net kararım ERİYOR'dan yana şarkıyı bir kez daha dinledim ve o kısmı tekrar tekrar geri sardım ve kesin net cevap ERİYOR.Hatta Harun orada kafiyeyle kulak olarak biraz daha uyumlu gibi duyulsun diye ERİYOR değilde ERİYO diye telaffuz etmiştir. | ||
|
||
Evet kesin ve net kararım ERİYOR'dan yana şarkıyı bir kez daha dinledim ve o kısmı tekrar tekrar geri sardım ve kesin net cevap ERİYOR.Hatta Harun orada kafiyeyle kulak olarak biraz daha uyumlu gibi duyulsun diye ERİYOR değilde ERİYO diye telaffuz etmiştir. evet ya artık tartışmaya gerek yok sözlerine de baktım eriyor diye yazıyor |
||
|
||
Evet kesin ve net kararım ERİYOR'dan yana şarkıyı bir kez daha dinledim ve o kısmı tekrar tekrar geri sardım ve kesin net cevap ERİYOR.Hatta Harun orada kafiyeyle kulak olarak biraz daha uyumlu gibi duyulsun diye ERİYOR değilde ERİYO diye telaffuz etmiştir. ben niye orayı kkkkk diye anlıyorum?..kulaklarımda sorun mu var acaba?
|
||