mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: kördüğüm

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16

bilmececi??? 07.06.2008 16:32:01
Evet kesin ve net kararım ERİYOR'dan yana şarkıyı bir kez daha dinledim ve o kısmı tekrar tekrar geri sardım ve kesin net cevap ERİYOR.Hatta Harun orada kafiyeyle kulak olarak biraz daha uyumlu gibi duyulsun diye ERİYOR değilde ERİYO diye telaffuz etmiştir.
ben niye orayı kkkkk diye anlıyorum?..
kulaklarımda sorun mu var acaba? Cheesy
Ben niye orayı ERİYO diye anlıyorum benim kulaklarımda  sorun mu var acaba?  Smiley

tatlı_cadı 07.06.2008 16:35:03
Evet kesin ve net kararım ERİYOR'dan yana şarkıyı bir kez daha dinledim ve o kısmı tekrar tekrar geri sardım ve kesin net cevap ERİYOR.Hatta Harun orada kafiyeyle kulak olarak biraz daha uyumlu gibi duyulsun diye ERİYOR değilde ERİYO diye telaffuz etmiştir.
Ben niye orayı ERİYO diye anlıyorum benim kulaklarımda  sorun mu var acaba?  Smiley
bu böyle olmaz..o zaman herkes istediği gibi anlasın,istediği gibi dinlesin..
ya da sözlere baktım diyen arkadaş nerden baktığını söylesin,biz de bakalım.. Smiley

bilmececi??? 07.06.2008 16:39:02
bu böyle olmaz..o zaman herkes istediği gibi anlasın,istediği gibi dinlesin..
ya da sözlere baktım diyen arkadaş nerden baktığını söylesin,biz de bakalım.. Smiley
Valla bence arkadaşım kesinlikle eriyor diyor ama sence öyle demiyorsa o senin bileceğin iş ama ben eriyor dediğine çok eminim hatta senle burda iddaya bile girebilirim.

tatlı_cadı 07.06.2008 16:42:48
o kadar eminsen sorun yok..
kendin eminsen başkasını inandırmak zorunda değilsin..
iddaya girmemize gerek yok bence..mantık olarak bakarsak bana da eriyor gibi geliyor..ben sadece duyduğumu söyledim.. Smiley

mvof_11 07.06.2008 16:45:25

evet ya artık tartışmaya gerek yok sözlerine de baktm eriyor die yazıo
sen bu şarkının sözlerine nerden baktın?

http://sarki.alternatifim.com/data.asp?ID=13977&sarki=Kördüğüm&sarkici=Mor%20Ve%20Ötesi&ok=1 adresinden baktm merak eden buradan bakabilir. kaç saattir aynı şey üzerine tartışıoruzz...

tatlı_cadı 07.06.2008 16:47:46
sarki.alternatifim.com da eriyor die yazıyor
çok sağol..baktım,eriyor diyor..kaç sayfadır tartışılan konu son bulur heralde.. Smiley

bilmececi??? 07.06.2008 16:48:41
iddaya girmemize gerek yok bence..mantık olarak bakarsak bana da eriyor gibi geliyor..ben sadece duyduğumu söyledim.. Smiley
Benim başkalarının düşüncesini bastırıp onları kendime inandırmak gibi bi amacım yok ben dedim çok eminim hatta iddaya bile girebilirim dedim sende inandırmak diyorsun.  Sence de o değildir başka bir şey diyordur o senin bileceğin iştir saygı duyarız .

tatlı_cadı 07.06.2008 16:51:24
Benim başkalarının düşüncesini bastırıp onları kendime inandırmak gibi bi amacım yok ben dedim çok eminim hatta iddaya bile girebilirim dedim sende inandırmak diyorsun.  Sence de o değildir başka bir şey diyordur o senin bileceğin iştir saygı duyarız .
tamam arkadaş adresi vermiş..eriyor diyor...boşuboşuna tartışıyoruz burda.
sorun yok o zaman.. Smiley

mvof_11 07.06.2008 17:06:20
.... evet yaa ama bazıları problem çözmek yerine problemi başa sarmak istiyorlar anlaşılan onlara yapabileceğimiz bişey yok...
ama sonuç şudur ki yaralı bir melek var, ERİYOR diyor inanmayanlar  http://sarki.alternatifim.com/data.asp?ID=13977&sarki=Kördüğüm&sarkici=Mor%20Ve%20Ötesi&ok=1 sitesine tekrar tekrar bakabilirler. hala inanmıyosanız siz öyle algılayarak dinleyin ...ama buradada lütfen tartışma yaratmayınn...

rainbow 07.06.2008 21:07:48
arkadaşlar kaç kez belirttik başlıklarda ikili konuşmalara geçip, konudan sapmayın diye.. lütfen dikkate alalım!

ayrıca çok uzamış bu evi yok, eriyor, eli yok mevzusu.. isteyen istediği gibi algılayabilir, zaten mor ve ötesi şarkılarının güzel taraflarından biride bu değil midir..  ayrıca resmi sitede yazılanlar dışında başka sitelerde yazılanlara da inanmayın lütfen.

buyrun devam edelim başlıktan..

tatlı_cadı 13.06.2008 16:11:58
demin bi sayfada diyodu ilk 5 iniz diye..
işte benim ilk 5'e koymadan geçemeyeceğim bir şarkı kördüğüm.. Smiley Wink

mor_ve_ötesi 13.06.2008 16:23:06
bncede en iyi şarkılarından bitanesi
 Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

DünyaYalanSöylüyor 14.06.2008 18:48:57
yaptigimizdan ne kadar emindik..yaptigimizdan ne kadar emindik..yine cok basarili bir Mor parcasi. cok seviyorum bu sarkiyi Smiley

dipteyim 14.06.2008 18:50:51
kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm... Roll Eyes

kaygusuz 18.06.2008 22:26:26
en sevdiğim,beğendiğim büyük düşler şarkısı diyebilirim..

hayat,ritim,aşk,karmaşa kördüğüm çok farklı benim için..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16